LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Christina Lindbergs make Tommy akut till sjukhus: ”Motorcykelolycka”

09 jul, 2023 
Frida Eklöf
Christina och Tommy Lindberg Wigardt
Christina Lindberg Wigardts make Tommy Lindberg Wigardt har varit med om en motorcykelolycka.
Nu berättar Christina om händelsen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Lindberg om Lotta Engbergs kärlekslycka med Dr Mikael: ”God äkta tjej”Brand logo
Christina Lindberg om Lotta Engbergs kärlekslycka med Dr Mikael: ”God äkta tjej”

Christina Lindberg Wigardt, 54, är en svensk folkkär country- och dansbandssångerska. Hon har en lång och framgångsrik karriär bakom sig och hon har bland annat sjungit tillsammans med dansbandet Lasse Stefanz.

Men det är inte det enda vi har sett och hört av Christina, hon har också haft ett eget dansband, vid namn Christina Lindbergs orkester, och har gett ut många album och singlar.

Christina Lindberg Wigardts ord om maken Tommys olycka

De senaste åren har varit en turbulent tid för Christina och maken Tommy Lindberg Wigardt.

Maken Tommy har under den senaste tiden nämligen behövt åka in till akuten med ambulans ett flertal gånger. Och som att det inte vore nog så var han med om en otäck motorcykel olycka för bara några veckor sedan.

”Tommy har fått åka in med ambulans ett flertal gånger. Han var även med om en motorcykelolycka för ett par veckor sedan. Han hade tur och klarade sig ok. Dock så bröt han sex revben. Han kämpar på.”, skriver Christina i ett meddelande till Hänt.

Vi hoppas att Tommy kryar på sig snabbt!

Christina Lindberg Wigardts ärliga ord om Tommys hälsa

Men motorcykelolyckan är inte det enda som Tommy har varit med om under de senaste åren.

Annons

År 2019 insjuknade nämligen Tommy i cancer. Det visade sig att han hade drabbats av en hjärntumör och lymfkörtelcancer. Sedan dess har han fått genomlida flera operationer och tuffa behandlingar som bland annat har lett till komplikationer som lever-och njursvikt.

”Ja tyvärr har han blivit sämre igen. Dock är cancern borta men han har fått Parkinson och mycket svårt med minnet. Jag är ju en människa som gillar att dela med mig av det positiva i livet. Men ärligt talat är jag helt slut i kropp och själ”, skrev Christina i slutet av maj i ett meddelande till Hänt.

FOTO: KARINA LJUNGDAHL/TT

Annons