LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Christian ”Chippen” Wilhemsson och Oksanas lyxliv i Dubai – så lever de idag

06 jul, 2024 
Linnea Söderberg
Venus Soltani
Fotbollslegenden Christian ”Chippen” Wilhelmsson och hans fru Oksana har bott i Dubai i flera år.
Där lever ett lyxliv tillsammans med sina tre barn.
För Hänt berättar Oksana nu om sommarplanerna och om hennes dyra födelsedagspresenter från maken.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sonja Livbom avslöjar flörten med kända fotbollsspelarenBrand logo
Sonja Livbom avslöjar flörten med kända fotbollsspelaren

Den tidigare fotbollsspelaren Christian ”Chippen” Wilhelmsson, 44, och Oksana Wilhelmsson, 40, lever ett liv i lyx. De har varit ett par sedan 2006 och nyligen firade de hela 14 år som gifta.

”Chippen” har en lång fotbollskarriär i svenska landslaget och storklubbar som Roma och LA Galaxy bakom sig. Och Oksana har varit en av medlemmarna i gruppen Sunblock och arbetat som modell.

Paret har tre barn tillsammans, Naomi, 13, Prince, 11 och Lennox, 9. Familjen är sedan många år tillbaka bosatta i Dubai i Förenade Arabemiraten, där Christian avslutade sin fotbollskarriär.

Så lever Chippen och Oksana idag

I Dubai går barnen i en amerikansk privatskola, där alla dessutom går i pappas fotspår och spelar fotboll i Dubai City FC. Nyligen blev 11-åriga Prince också uttagen till Förenade Arabemiratens landslagsverksamhet, något som Aftonbladet rapporterat om.

På sin Instagram delar paret med sig om deras liv i Dubai, som av bilderna att döma kretsar mycket kring barnens fotboll, men också resor. Det senaste året har familjen bland annat befunnit sig på Maldiverna, i Japan och i Singapore.

Annons

Men när Hänt nu når Oksana berättar hon att familjen ska spendera en hel del tid hemma i Sverige under sommaren:

Framöver ska vi njuta av Spanien med familjen och sedan hem till Gothia Cup där våra 2 äldsta ska spela med sitt Dubai lag. Sen hoppas vi på ta de lite lugnt med vänner och familjen och koppla av lite innan vi sticker hem till Dubai.

Christian ”Chippen” Wilhelmsson och Oksana Wilhelmsson poserar framför kameran med sina tre barn. Barnen har matchande röd-vitrutiga pyjamaser på sig och även paret är klädda i juliga kläder.
Familjen Wilhelmsson firade jul hemma i Sverige.Instagram/Skärmdump

Chippens lyxiga present till Oksana: ”Min drömbil”

Nyligen fyllde också Oksana Wilhelmsson 40 år! På sin Instagram delar hon med sig av en bild där hon syns firas med lyxiga presenter på sängen.

I bilden syns bland annat paket från det franska lyxmärket Hermés, glittriga högklackade skor, en liten smyckesask det exkluisva varumärket Tiffany & Co, och ett paket från hemsidan Mytheresa som är återförsäljare för produkter från lyxiga varumärken.

Till Hänt berättar Oksana att det låg skor och väskor i paketen, men också något annat som Chippen hade luskat fram:

Annons

”Massa krämer och apparater han Googla fram mot rynkor Han hade läst att de var bäst på marknaden!”, skriver Oksana med en skrattande emoji.

Exakt vad som finns i de orangea paketen från Hermés vet vi ännu inte, men enligt deras hemsida kan ett par skor eller en handväska kosta alltifrån 3800 kronor – till över 100 000 kronor. Det var inte illa!

Men det var inte allt. Oksana firade födelsedagen hemma i Sverige med familjen men blev överraskad i förskott i Dubai. I ett meddelande till Hänt berättar hon om just varför det blev så:

Jag blev firad av Christian och barnen dagen innan vi flög hem till Sverige och orsaken var för han ville överraska mig med den stora presenten, vilken var ju så klart min drömbil.

FOTO: Thomas Engström / XP / TT, Instagram

Annons