ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Christian ”Chippen” Wilhelmssons och Oksanas lyxresa – bilderna visar

11 apr, 2023 
Maja Slobodnik
Chippen och Oksana Wilhelmsson
”Chippen” och Oksana Wilhelmsson har tagit en paus från sitt lyxliv i Dubai.
Nu visar de upp bilderna från semesterresan på lyxresorten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Zlatan om kritiserade Qatar-VM: ”Allt var 10 poäng”Brand logo
Zlatan om kritiserade Qatar-VM: ”Allt var 10 poäng”

Den tidigare fotbollsspelaren Christian ”Chippen” Wilhelmsson och frun Oksana lever ett liv i lyx. De har varit ett par sedan 2006 och efter tre år som förlovade gifte de sig under en hemlig ceremoni i Los Angeles när maken spelade i LA Galaxy.

Paret har bott i flera olika länder, men sedan över tio år tillbaka är de bosatta i Dubai tillsammans med barnen Naomi, 11, Leon-Prince, 9, och Lennox, 7.

På Instagram visar frun Oksana flitigt upp deras lyxliga liv i Dubai, men över påsken valde de att lämna Förenade Arabemiraten för en ännu lyxigare tillvaro.

Annons

Klarblått vatten, palmer och drinkar

”Chippen” är ett välkänt ansikte i Sverige och har en lång fotbollskarriär bakom sig. Han spelade bland annat i herrlandslaget i 11 år innan han valde att avsluta karriären 2015.

Oksana Wilhelmsson i Maldiverna.
Oksana och ”Chippen” Wilhelmsson har spenderat påsken på Maldiverna.

Nu bor familjen i Dubai där barnen går i en amerikansk privatskola medan mamma och pappa sysslar med sitt. Men under påsklovet befann sig familjen på annat håll.

Blått vatten i Maldiverna.
På en bild syns parets tre barn sitta tillsammans i en gummibåt på blått vatten.

På Instagram visar Oksana upp härliga semesterbilder från Maldiverna. Hon visar upp klarblått vatten, palmer och drinkar som får följarna att tappa hakan.

Annons

”Fantastiska bilder, den första borde ramas in”, kommenterar en person och avslutar med en emoji med hjärtögon.

FOTO: Instagram

Annons