BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Robinson-profilen Paulina, 29, är Christian Olssons, 43, nya flickvän

17 nov, 2023 
CHRISTIAN OLSSON, PAULINA BRODD
Christian Olsson har funnit kärleken på nytt efter det krashade äktenskapet med Gordana Bosanac.
Nu visar han upp nya flickvännen Paulina!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hänts reporter lär 90-talsikonen Jason Priestley svenskaBrand logo
Hänts reporter lär 90-talsikonen Jason Priestley svenska

Christian Olsson, 43, slog igenom internationellt år 2001 som en av Sveriges främsta friidrottare när han kom tvåa i VM. Sedan skulle det bli många guld och glädjeskrik framför tv-soffan för svenska folket.

2012 slängde han idrottsskorna på hyllan, efter ett par säsonger som kantrades av skador. Men Christian Olsson stagnerade inte för det.

Christian Olsson om depressionen

I flera år var Christian gift med hustrun Gordana Bosanac. Christian har tidigare berättat för Expressen att det var något som sakandes. En passion. Det gick så långt att han blev deprimerad.

– Jag gick in en depression, så var det. Och det kostade mig ett äktenskap, det är inget snack om saken. Det var jobbigt att leva med mig när jag inte hade något driv. Jag låg mest i soffan och försökte hitta någon motivation. Jag satt bara och pillade med telefonen och tittade på tv. Jag tillförde ingen energi utan sög bara ut den, säger Christian Olsson.

Annons

Efter det tog han hjälp.

– Jag tog tag i det själv och sökte hjälp. Jag fick psykologhjälp, jag kom in på skolan och ändrade riktning. Är man inte nöjd med den man är måste man göra något åt det känner jag och det var det jag gjorde.

Christian Olsson visar upp nya flickvännen

Nu har Christian funnit kärleken på nytt och det var på insamlingsgalan till Zelmerlöw & Björkman Foundation stiftelse som han dök upp med sin nya flickvän Paulina Brodd, 29.

– Det är min flickvän. Vi har varit tillsammans i ett halvår ungefär, säger han till Aftonbladet.

Paulina berättar vidare för Aftonbladet hur de träffades.

– Christian kontaktade mig via Instagram. Sedan ringde jag min äldsta tjejkompis Sarah Sjöström för jag visste att hon kände Christian. Vi hade lite tjejsnack och han fick godkänt. Sedan var vi på några dejter och nu är det vi. Christian är en fantastisk person. Han är så fin, jag är väldigt nöjd och väldigt kär, säger hon.

Paulina Brodd blev valt till Miss Universe Sverige 2015, efterföljaren till skönhetstävlingen Fröken Sverige.

Hon har även varit med i Robinson – Love Edition som sändes på Sjuan under 2015.

Christian med nya flickvännen!

FOTO: Karina Ljungdahl/TT, ADAM IHSE / TT

Annons