Christer Sjögren har fått Instagram – Tilde de Paulas ord

Christer Sjögren har skaffat Instagram, grattas av Tilde de Paula Eby

Christer Sjögren har gjort succé i Så mycket bättre. Nu gör han en stor förändring – och gratuleras av programledaren Tilde de Paula Eby.

Dansbandskungen Christer Sjögren, 68, har gjort succé under hösten när han deltagit i TV4:s stora underhållningsprogram Så mycket bättre. Samtidigt har han stuckit ut rejält från de övriga deltagarna Charlotte Perrelli, Louise Hoffsten, Eric Gadd, Linnea Henriksson och Albin Lee Meldau – för Christer är den enda som inte haft ett Instagram-konto.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

Något han nu åtgärdat, för under onsdagen dök ett konto upp med namnet Christer Sjögren Official och dansbandsartisten publicerade den första bilden.

Det blev en leende bild på sig själv, samtidigt som Christer skrivit texten:

“Sådärja, då har jag tillslut också blivit med Instagram! Pust o stön, det är mycket att lära”, med en leende ansträngd emoji.

Kontot må förvisso inte vara marknadsfört, men uppmärksammades ändå då ingen mindre än programledaren Tilde de Paula Eby var den första att kommentera bilden.

“Välkommen”, skrev hon.

Tilde de Paulas hälsning till Christer

Även om Christer Sjögrens första text antyder att han inte har en aning om de sociala koderna på Instagram så har han åtminstone hunnit lära sig hur man svarar på kommentarer, för han han skriver “Tackar tackar!” till Tilde de Paula Eby.

En annan känd person som passar på att välkomna Christer Sjögren är artisten Ann-Louise Hansson.

“Välkommen i gänget! Grattis till Så mcket bättre! Dä ä härligt mä fölk söm ä sig sjöelv”, skriver hon följt med massa hjärtan.

Christer Sjögren skapade rubriker från start i Så mycket bättre. Artisten kom en hel dag senare än de andra deltagarna, något som förbryllade tittarna.

”Han hade en spelning dagen innan och anlände därför senare till Gotland än övriga artister” , meddelade pressansvariga Frida Skogh till Hänt.

LÄS MER: Stor och Christer Sjögrens tårar i TV4: ”Blir lite i chock”

LÄS MER: Christer Sjögrens krav på TV4 efter kritiken under Så mycket bättre

FOTO: Ibl, Instagram

Senaste nytt