LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Chris Kläfford ryter ifrån mot Nemo Hedén efter frågan om barn i podden

02 sep, 2021 
Mimmi Fouchenette
Chris Kläfford och Nemo Hedén
Chris Kläfford intervjuades i Nemo Hedéns podcast Nemo möter en vän i veckan. I intervjun röt Chris ifrån när Nemo frågade om artisten vill skaffa barn.
–Oschysst, säger Chris i podden.
Annons
Därför toppades Chris Kläfford från att prata om sin Idol-vinst i amerikanska Talang: ”Vet inte hur de tänker”Brand logo
Därför toppades Chris Kläfford från att prata om sin Idol-vinst i amerikanska Talang: ”Vet inte hur de tänker”

Chris Kläfford är en svensk sångare som först slog igenom i Idol 2017. Han imponerade på hela juryn och många tittare efter hans tolkning av Beatles låt Imagine. Chris tog hem hela musiktävlingen och efteråt släpptes hans tolkning på Spotify och där hamnade den direkt på topp 10-listan och har idag över 27 miljoner streams.

Det många inte vet om Chris är att han ställde upp i Idol tre gånger innan han lyckades hela vägen, åren 2010, 2011 och 2015 men ingen av gångerna gick han vidare till kvalveckan.

Chris kände sig däremot inte helt klar med musiktävlingar efter hans vinst i Idol 2017, för bara två år senare åkte han till USA och ställde upp i America's Got Talent. Där tog han sig ända vägen till livesändningen men åkte ut i semifinalen.

Nu senast släppte han EP:n Something Like Me som följdes upp av senaste singeln If Not With You, For You.

Chris Kläfford och sambon Bob Linger

Chris lever idag tillsammans med sambon Bob Linger. De har varit tillsammans i snart tio år och under hans Idol-resa har han berättat att Bob fanns där för honom. Paret har inga barn i nuläget och i en intervju från 2018 förklarar Chris anledningen till det.

Annons

– Att bilda familj nu vore ganska oproffsigt, vi har för lite tid för det. Barn vill man satsa på senare när man har tid för det. Jag vill kunna ägna all min tid åt mina framtida barn, säger han.

Chris Kläfford ryter ifrån mot Nemo Hedén i poddavsnittet

När Chris gästade tv-profilen Nemo Hedéns podcast, Nemo möter en vän, kom barnfrågan upp ännu en gång. Denna gången blir däremot Chris allt mer upprörd och vägrar svara på frågan.

– Men tio år, är det inte dags för kids?, frågar Nemo om Chris.

Då ryggar Chris till och ställer en motfråga till intervjuaren.

– Den där frågan, ställer man den nu för tiden?

Han menar att det är en oschysst fråga.

– Den där frågan får ingen ställa, det är en oschysst fråga, svarar Chris.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, TV4

Annons