TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Chris Kläfford avslöjar – därför skaffar han inte barn med kärleken

26 jul, 2018 
Malin Ljung
Chris Kläfford om barn med flickvännen Bob
Efter nästan sex år tillsammans berättar Chris Kläfford varför han och sambon Bob Linger inte skaffar barn.
Annons

Om Chris Kläfford, 29, kunde nog inte ens drömma om att hans sommar 2018 skulle vara proppad med över 70 spelningar och att han skulle ha vunnit Idol 2017. Men så blev det. Under hösten slog Lindesberg-killen igenom med dunder och brak i Tv4:s artisttävling och det var nog ingen som blev förvånad när han till slut stod som vinnare.

Men med framgången kommer också en baksida, och det är att han inte har fullt lika mycket tid hemma med sambon Bob Linger, 29. För efter Idol-vinsten har Chris Kläfford kämpat stenhårt för att få liv i sin artistkarriär på riktigt, vilket så klart haft konsekvenser för förhållandet.

– Min sambo är ofta själv hemma nu när jag är i väg och spelar. Men hon försöker att följa med så mycket som möjligt på mina konserter, från nästa vecka hänger hon med två veckor i sträck, säger han i en intervju med Expressen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

De har varit tillsammans i nästan sex år och fann varandra på nätet. Bob Linger fanns vid Chris sida när han tävlade i Idol och bodde i Stockholm under nästan tre månader, och han beskrev henne då som sin klippa.

Men deras familjeframtid står just nu på paus för att Chris ska kunna leva ut sin dröm om att bli en etablerad artist.

– Att bilda familj nu vore ganska oproffsigt, vi har för lite tid för det. Barn vill man satsa på senare när man har tid för det. Jag vill kunna ägna all min tid åt mina framtida barn, säger han.

FOTO: Ibl, Stella

Annons