Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Chocken i Biggest loser – här gör deltagaren det oväntade: ”En omöjlighet”

05 jun, 2018 
AvStina Dahlgren
Viktor Knutsson gjorde det omöjliga. Mot alla odds lyckades han till slut slå ut Pernilla Skoglund och därmed ta den sista finalplatsen i Biggest loser.
Annons

Två av tre finalister är redan klara. Den sista finalplatsen i Biggest loser slogs ikväll Viktor Knutsson och Pernilla Skoglund om, och det var två nervösa deltagare som klev upp på vågen.

– De sista dagarna sedan den senaste tävlingen, när det blev klart att det är jag och Viktor som kommer att få ta sista platsen på vågen, har varit jättenervösa. Nerverna har legat på utsidan hela tiden, säger Pernilla.

Viktor är minst lika nervös, och har svårt att förutspå på förhand vem av dem som kommer att ta hem den sista finalplatsen. Båda två har varit storfavoriter och har dessutom presterat otroligt jämnt den senaste tiden.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är väldigt skräckslaget att se när Pernilla går upp på vågen. Hon ler alltid och är alltid glad så man förväntar sig att hon gör ett fint resultat hela tiden, säger han.

Pernilla lyckas med att gå ner otroliga 4,3 kilo, hennes bästa resultat någonsin. Hon är därmed svårslagen och Viktor är medveten om att han har en väldigt liten chans att göra en bättre siffra på vågen.

Annons

– Att slå Pernillas siffra känns som en omöjlighet, säger han.

Men Viktor chockar både tränarna och programledaren Anna Brolin. Resultatet på vågen visar hela 7,6 kilo i viktnedgång och han är därmed säkrad en plats i finalen.

– Efter allt man har slitit så kom belöningen till slut, att ta en finalplats på absolut sista dagen. Så jävla underbart, säger Viktor.

Övriga finalister är Paulina Rather Axelsson och hennes son Ibrahim Rather. 

Finalen av Biggest loser sänds tisdagen den 12 juni klockan 21.00 på kanal 7.

Foto: TV4

Annons