TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Chocken efter Katrins löfte efter uppbrottet: "Du skämtar?"

27 feb, 2018 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Annons:
Annons

Katrin Zytomierska, 40, meddelade för en dryg vecka sedan att hon är singel. Relationen med Alexander Klingstedt, 38, är över – och orsaken Katrin pekade på var att det inte är lätt för en annan person att komma in i hennes liv och anpassa sig till tempot det innebär.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Det finns så mycket att säga men delvis på grund av detta har jag och Falkes pappa valt att gå skilda vägar. Jag vill inte dela med mig mer av det, med tanke på alla runt omkring och jag önskar att ni respekterar det också”, skrev hon på Instagram då.

Sedan dess har Katrin varit förtegen om uppbrottet. Men i det nya avsnittet av “Mitt i livet” öppnar Katrin upp för podcastkollegan Malin Gramer hur det känns efter separationen. Och Katrin lyckas med konststycket att chocka tv-profilen när hon avslöjar sitt nya löfte.

– Jag har aldrig varit singel hela mitt liv. Jag har lovat mig själv att jag ska vara singel i ett år nu, det har aldrig hänt, det har inte hänt sedan jag fyllde 12, säger Katrin.

Annons

– Du skämtar?, utbrister Gramer uppenbart chockat.

När programledaren lyckas samla ihop sig frågar hon om Katrin ser fram emot singellivet, något hon medger att hon gör med skräckblandad förtjusning.

– Väldigt mycket. Och jag är väldigt rädd för det, att jag ska träffa någon. Så här har det varit varje gång, svarar Katrin ärligt.

Innan relationen med Alexander var Katrin sambo med Bingo Rimér, som hon även har barnen Ringo, 7, och Rambo, 4, med. Hon har dessutom varit gift med Alex Schulman.

FOTO: Ibl

Annons