ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Chockbilden på Paolo Roberto – nu avslöjar han sanningen bakom

23 sep, 2022 
PAOLO ROBERTO
Paolo Roberto är både boxare och skådespelare. Nu visar han upp en bild på sig själv som ser riktigt otäck ut.
Nu berättar han för Hänt om sanningen bakom bilden.
Annons
Elin Härkönens ord om förhållandet: ”Väldigt svårt”Brand logo
Elin Härkönens ord om förhållandet: ”Väldigt svårt”

Paolo Roberto, 53, är en av Sveriges mest kända tv-profiler och programledare. Med andra ord gick hans karriär som på räls fram till år 2020 då hans liv vändes upp och ned på bara en natt.

Han greps då för att ha köpt sex – vilket han själv berättade om i Nyhetsmorgon på TV4. Detta resulterade i att hans relation med dåvarande flickvännen Elin Härkönen, 28, tog slut.

TV4 avbröt sitt kontrakt med honom och han blev även sparkad från matmärket Paolos.

"Har under de senaste månaderna i princip förlorat allt (lyckades rädda huset). Bivit sviken, utkastad ur mina företag, mina bankkonton tömda, offentligt förnedrad, och hånad", skrev Paolo då på Instagram strax efter att allt hänt.

Paolo Robertos nya jobb – blir programledare

Sedan dess har mycket hänt och Paolo är återigen aktuell som programledare! Denna gång är det den egna podcasten Paolos podcast. Han har även blivit krönikor på den nystartade tidningen Nongrata.se.

Annons

Inför podd-premiären berättade Paolo för Nongrata vad han kommer att prata om i podden:

– Ni kommer att få träffa gäster som pratar om allt från manlighet till andlighet. Allt som intresserar mig, som kroppen och själen men också en del fighting och gammalt bus, sa han då.

Podcastens första gäst var ingen mindre än Alexander Bard, 61, och nu är det ingen annan än ex-gladiatorn, karate-legenden och skådespelaren Micke Spreitz, 58, som är på plats för att gästa.

Sanningen bakom Paolo Roberts skada i ansiktet

Men inför podd-avsnittet så visar Paolo Roberto upp en bild på sin Instagram där han ser minst sagt skadad ut i ansiktet. En stor blåtira över ena ögat gör det hela väldigt oroväckande.

Nu berättar Paolo för Hänt om vad det egentligen var som hade hänt.

”Det är från filmen Flickan som lekte med elden. Så det är smink.”, förklarar han.

Skadan var alltså inte på riktigt, skönt!

PAOLO ROBERTO

FOTO: Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT, Instagram

Annons