alexander skarsgård

Chockbilden på Alexander Skarsgård – efter romansryktena

Chockbilden på Alexander Skarsgård – efter romansryktena

Alexander Skarsgård är aktuell med nya filmen Infinty Pool.
När han gick på röda mattan la han sig plötsligt med ansiktet mot golvet – vilket fångades på bild.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Det visste du inte om Smash Into Pieces
0:47

Efter reklamen: Det visste du inte om Smash Into Pieces

(0:47)

Slå på ljud

Alexander Skarsgård, 46, är den äldsta av Stellan Skarsgårds barn. Det senaste året har skådespelarna i familjen sett stora framgångar – inte minst Alexander. Nyligen kom det ett glädjande beskedet om att han ska vara med i en ny Hollywood film, Infinity pool, tillsammans med skådespelare som Mia Goth och Cleopatra Coleman.

Chockbilden på Alexander Skarsgård

När Alexander dök upp på röda mattan med hela casten tog han ett beslut som chockade gästerna på plats. Av oklar anledning valde han att lägga sig platt på golvet med ansiktet mot mattan.

Clemens Niehaus

De snabba fotograferna lyckades fånga händelsen på plats som sedan spreds i internationell media.

Alexander Skarsgårds och Tuva Novotnys omtalade relation

Alexander Skarsgård har varit väl omtalad på senaste tiden då det har spekulerats om en romans mellan han och skådespelaren Tuva Novotny. Dock så har vare sig Alexander eller Tuva i något sammanhang varken bekräftat eller dementerat relationen. Däremot finns det flera tecken som pekar på att de skulle kunna vara ett par och att de fått en bebis.

En profil som har pratat om deras eventuella romans är författaren Ann Söderlund. I podden Inte din morsa som hon driver tillsammans med journalisten Sanna Lundell gav hon lyssnarna i fjol ett nytt avslöjande.

– Det är ändå så roligt att vi har pratat om det flera gånger att de är ett par, att de har varit det i flera år och de är typ två av våra största internationella kändisar och ingen skriver om det. Jag tycker att det är så märkligt, sa Ann då i poddavsnittet.

Även när ELLE-galan gick av stapeln höstas visade Tuva upp sin gravidmage på röda mattan. Dock svarade inte skådespelaren på vem som är pappan till barnet, men graviditeten satte återigen fart ryktena om den misstänkta relationen till Alexander.

Romansspekulationerna fick mer fart när den brittiska sajten Daily Mail skrev att duon hade synts tillsammans i New York. Enligt Daily Mail ska de, innan bilden togs, varit på middag med en vän. På bilden kan man även se Alexander hålla en liten bebis i famnen medan Tuva går med en barnvagn.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN