TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Chockbeskedet i Farmen: därför måste deltagarna lämna

07 feb, 2018 
I kvällens avsnitt av Farmen kommer programledaren Paolo Roberto på besök och flera av deltagarna tvingas lämna gården.
Annons

I kvällens avsnitt av ”Farmen” på TV4 kommer programledaren Paolo Roberto, 49, på besök, vilket hör till ovanligheterna. När han besöker deltagarna på Farmen är det oftast för att närvara under söndagarnas tvekamper, men den här gången kommer han med ett chockerande besked. Fem av deltagarna tvingas omedelbart lämna gården.

– Som ni vet har amuletterna stor betydelse i den här tävlingen, så alla som inte har en amulett ska nu tävla, säger Paolo och ber samtliga deltagare gå och packa sina väskor.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Jean-Pierre Marques, 31, Pawel Grimvi, 35, Helena Hedqvist, 24, Stefan Eriksson, 28, och Robert Lundström, 39, är deltagarna utan amuletter, och därför tvingas de slåss om att få stanna kvar på Farmen. Tävlingen går ut på att de ska lia ihop exakt fem kilo hö och den som kommer längst ifrån målvikten tvingas lämna.

Den som slutligen tvingas lämna är Helena.

– Jag blev väldigt tom faktiskt när jag förstod att det var jag. Jag kunde knappt prata med de andra, säger hon när hon tvingas lämna programmet.

Här är alla deltagarna i Farmen 2018:

Foto: TV4

Annons