Cheer säsong 2 på Netflix – det hände sen med Jerry, Gabi och Morgan

Cheer på Netflix säsong 2 Jerry Harris

En av de mest sedda dokumentärerna på Netflix är just nu säsong 2 av Cheer.
Något som många undrar över är vad Jerry Harris, Gabi Butler och Morgan Simianer gör idag – efter dokumentärserien.
0:45

Efter reklamen: Trailer – Mörkt Hjärta

(0:45)

I januari år 2020 hade den första säsongen av dokumentärserien Cheer premiär på Netflix. Det blev direkt en snackis då tittarna fick under sex avsnitt följa ungdomarna i cheerleadinglaget Navarro College i Texas.

Laget har vunnit totalt 14 mästerskap sedan år 2000. Inte illa!

Men i säsong 2, som nyligen hade premiär på Netflix, så visade det sig att det har hänt en hel del sedan sist.

Den pandemi som råder världen över påverkade framtiden för medlemmarna i Navarro då mästerskapet i Daytona 2020 ställdes in helt och hållet, bara några veckor innan det skulle gå av stapeln.

Flera av medlemmar blev kända över en natt efter att säsong 1 visats på Netflix. Och något som många undrar över nu, efter att ha sett säsong 2 av Cheer, är vad bland andra Jerry Harris, Gabi Butler och Morgan Simianer gör idag.

De syns i dokumentären, men vad hände sen?

Säsong 2 av Cheer på Netflix

Cheer.

FOTO: Netflix

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Vad gör Jerry Harris idag? – efter Cheer på Netflix

I den andra säsongen av Cheer får tittarna ta del av informationen att skaparna av dokumentären har kontaktat Jerry Harris juridiska team. De tackar däremot nej till att bli intervjuade framför en kamera.

Harris greps år 2020 och har suttit fängslad i Chicago på Metropolitan Correctional Center. Han arresterades på grund av anklagelser om barnpornografi och sitter fortfarande frihetsberövad.

Harris är inte längre kvar i Navarro-teamet, trots att han hade ett år kvar som behörig.

Ett datum för rättegången är ännu inte satt, men straffet vid en fällande dom kan bli minst 15 års fängelse upp till 30 års fängelse.

Vad gör Gabi Butler och Morgan Simianer idag?

Redan innan Cheer var Gabi Butler en superstjärna inom cheerleading. Och efter dokumentärens premiär på Netflix har hennes status ökat avsevärt.

Gabi är även aktiv på sociala medier och har i skrivande stund över två miljoner följare på Instagram där hon kallar sig gabibutler1617. På den sociala plattformen har hon en stor påverkan och främjar både företag inom och utanför cheerleading-communityt.

Morgan Simianer gick snabbt från underdog till att vara stjärnan i showen i Navarro-laget. Med sin bakgrund och sina skador blev hon en av seriens huvudroller.

Simianer har lagt allt som har med cheerleading att göra på hyllan. Våren 2021 tog hon examen från collage, men arbetar idag helt och hållet som influencer. Simianer är stor på sociala medier, bland annat på Instagram, där hon heter morgannlyn, har hon över 1,2 miljoner följare. Men hennes klipp har även blivit virala på TikTok.

Säsong 1 och 2 av Cheer finns tillgängligt att streama på Netflix.

LÄS OCKSÅ: TV4-tittarnas skarpa kritik – efter premiären av Secret song: ”Förstår inte”

LÄS OCKSÅ: Farmen-Izabella om sexet på gården – deltagarna i chock

FOTO: Jim Spellman/Getty images, Netflix

SENASTE NYTT!