extraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextra
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Charlotte Perrellis tunga kamp – efter okända diagnosen

03 nov, 2022 
Charlotte Perrelli
Charlotte Perrellis son Alvin blir 4 år idag.
Men under graviditeten var inget självklart. Nu avslöjar hon hur kämpigt hon hade det – och om läkarens hårda direktiv.
”Den nervstressen var enorm och går inte att jämföra med något annat.”
Annons
Charlotte Perrelli om försäljningen av lyxvillan i Marbella: ”Visningar...”Brand logo
Charlotte Perrelli om försäljningen av lyxvillan i Marbella: ”Visningar...”

Charlotte Perrelli är en av Sveriges mest folkkära artister och har genom åren levererat hits som Tusen och en natt och Hero.

Idag lever hon ihop med sin stora kärlek Anders Jensen i en villa i Djursholm och tillsammans har de fått två söner: Adrian Perrelli-Jensen och Alvin Perrelli-Jensen.

Den sistnämnda fyller idag, torsdag den tredje november, år. Alvin blir 4 år, vilket Charlotte nu väljer att skriva om på sin blogg.

”Om du visste vilken lycka du är och inneburit för oss! Dessutom kom du med sååå mycket positiv energi och glädje. Du har alltid ett leende på läpparna! Sjunger och trallar mest hela tiden!!”

Charlotte Perrelli om oron – kampen under graviditeten

Hon berättar att graviditeten, när hon bar på Alvin, var allt annat än lätt.

Annons

”Du var värd att vänta på och kämpa för. Det fick vi göra…och jag skulle göra om det. Alla dagar i veckan även om det var den tuffaste perioden i mitt liv. Så oroligt och såå stresssd under graviditeten som var allt annat än en räkmacka.”

Var tvungen att vara nära en akut konstant

Hon berättar att hon fått direktiv från läkare att aldrig vara längre bort än tre minuter bilfärd från ett akutsjukhus, detta då hon drabbats av något som heter vasa previa.

”Eftersom jag fick vasa previa och var tvungen att vara nära ett sjukhus. Från v 20 när de upptäckte det fram till förlossningen så fick jag inte ha mer än 3 min till ett akut sjukhus. OM något skulle hända, om jag skulle få en blödning eller liknande så skulle syret till honom strypas inom 3 min. Den nervstressen var enorm och går inte att jämföra med något annat. Allt gick bra och du är solen i vårt liv!”

Annons