LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Charlotte Perrelli tjänar miljoner – regeln stoppar barnen

18 okt, 2023 
CHARLOTTE PERRELLI
Charlotte Perrelli och Anders Jensen lever ett liv i lyx och flärd.
Men trots detta har de en regel som alla i familjen måste följa, utan undantag...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrelli om försäljningen av lyxvillan i Marbella: ”Visningar...”Brand logo
Charlotte Perrelli om försäljningen av lyxvillan i Marbella: ”Visningar...”

Charlotte Perrelli, 49, och maken Anders Jensen, 46, har varit ett par i tolv år och gifta sedan augusti 2015. Bröllopet ägde rum på det pampiga franska slottet Chateau d'Esclimont.

Sedan dess har mycket hänt och familjen har blivit större. Paret har sönerna Alvin, 5, och Adrian, 9, tillsammans. Charlotte har även sönerna Angelo, 19, och Alessio, 18, från ett tidigare förhållande och Anders har dottern Izabella, 15, sedan tidigare.

Charlotte och Anders lever med andra ord ett härligt familjeliv med alla barnen och nyligen tog de ett stort beslut; nämligen att flytta till Spanien på heltid!

Charlotte Perrelli om ekonomin med Anders Jensen

Charlotte och Anders äger inte bara en lyxvilla på spanska solkusten, Marbella. De har även en drömkåk i Djursholm, strax utanför Stockholm, samt en lyxig fjällstuga mitt i backen i Åre.

Annons

Att det går bra på den ekonomiska fronten är ingen nyhet och Charlotte har tidigare berättat att både hennes och Anders hårda jobb är det som ligger till grund för den livsstilen de har idag. Enligt Nyheter 24 ska Charlotte tagit ut en årslön på över 2,2 miljoner kronor under 2019. Utslaget på ett år ger det en månadslön på svindlande 184 000 kronor.

Charlotte är även aktiv i två bolag som totalt har tillgångar på över 24 miljoner kronor.

– Vi har en samsyn på väldigt mycket, Anders och jag. Och jag älskar att han är självständig. Han är väldigt framgångsrik på egen hand och har aldrig tyckt att det varit jobbigt att stå vid sidan om mig när jag var den som tjänade mest pengar. Nu är rollerna ombytta och han tjänar mycket mer pengar än vad jag gör. Men vi gör det här tillsammans så det spelar ingen roll. Och vi har ett gemensamt mål med hur vi vill leva, sa hon i en intervju med Expressen.

Annons

Charlotte Perrelli avslöjar regeln för barnen

Även om det finns pengar så finns det en regel som Charlotte och Anders håller hårt vid när det kommer till barnen. Nämligen att de inte får spendera hur mycket pengar som helst. Mottot är ungefär i stil med "När pengarna är slut så är de slut".

– Det är jättesvårt och vi pratar väldigt mycket om det. Att försöka få dem att förstå. Jag vet inte hur ofta jag använder uttrycket: ”Nej. Tyvärr, det går inte. Pengarna är slut”, säger Charlotte till Expressen och fortsätter:

– Det har jag gjort med alla mina barn. Särskilt med de stora barnen, när de var små. Då sa jag ofta: ”Nej, jag har inte jobbat på jättelänge. Jag har inga pengar. Det går inte…” Bara för att de skulle förstå kopplingen att man måste jobba för att få pengar.

FOTO: WIXTRÖM PETER/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

Annons