LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Charlotte Perrellis utspel om sonen Angelos flickvän: ”Som resten av världen”

01 jun, 2024 
Linn Seipel
charlotte perrellis son skaffat flickvän
Charlotte Perrelli har fyra söner – varav två är myndiga!
Äldsta sonen Angelo har nu också skaffat en flickvän – något svärmor också har lite att säga till om...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så träffades Anders Jensen och Charlotte Perrelli – piken till hustrunBrand logo
Så träffades Anders Jensen och Charlotte Perrelli – piken till hustrun

Charlotte Perrelli, 49, bor tillsammans med maken Anders Jensen, 47, och de yngsta sönerna Adrian,10, och Alvin, 5, i Marbella, Spanien. Snart får de till Charlottes stora glädje tillskott i form av ett de äldre barnen från den tidigare relationen med Nicola Perrelli, 55. Sonen Alessio, 18, kommer nämligen flytta ned till Marbella!

– Alessio tar examen i juni och har kommit in på skola här nere i Spanien så han kommer också flytta hit. Han vill plugga in spanskan nu. Det är väldigt kul att de båda, trots att de börjar bli vuxna, vill vara en del av vårat liv, sade Charlotte nyligen till Expressen.

Men sin äldsta – sonen Angelo, träffar Charlotte inte allt för ofta. Han har hunnit bli 20 år, och har fullt upp med sitt eget liv.

Annons

– Angelo som är äldst pluggar business på universitetet. Han är ju stor nu och har tjej och lever sitt eget liv. Vid sidan om plugget så jobbar han också som mäklare, så honom ser jag inte så mycket av.

Charlotte Perrelli visar upp sonen Angelos första flickvän – fina orden

I dagarna var hon därför extra glad, då hon fick möjlighet att umgås med både Angelo och Alessio under härliga omständigheter. De reste nämligen till Madrid, för att se Taylor Swift uppträda på den anrika Santiago Bernabéu stadium i stadens centrum. Men de var inte bara de tre – även Angelos flickvän fick följa med!

De är första gången som Charlotte visar upp henne på sin Instagram, och i inlägget skriver hon några väl valda ord till tjejen:

”Tack Madrid och @taylorswift för en fantastisk kväll! 70 000 i publiken. Vi hade sååå kul! Att resa med mina stora pojkar som är vuxna nu är verkligen ett äventyr! Och med vackra härliga flickvän till Angelo @saktijenks hade vi en underbar tid!! Har ätit gott, åkt skoter utforskat staden .. och nu är vi alla Swifties som resten av världen!!! @angelo.perrelli @alessioperrelli”.

De verkar helt enkelt ha en fantastiskt relation, så kul! Flickvännen verkar också spendera en hel del tid i Marbella:

FOTO: Viaplay, Instagram

Annons