LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Charlotte Perrellis make Anders Jensen tvingad till operation

18 mar, 2023 
Jonna Lawaetz
Charlotte Perrellis make Anders Jensen har råkat ut för en skada i axeln och tvingats till operation.
Nu berättar han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrellis avslöjande om lyxvillan i Marbella: "Vi har"Brand logo
Charlotte Perrellis avslöjande om lyxvillan i Marbella: "Vi har"

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen lever ett liv i lyx och flärd. Paret har flera olika hus som de njuter av vid olika tillfällen. Till vardags bor de i en stor villa Djursholm i Stockholm och när de är lediga har de två ställen som ligger dem varmt om hjärtat, ett hus uppe i skidorten Åre och ett hus i soliga Spanien.

Paret har varit gifta i över sex år och tillsammans har de sönerna Adrian och Alvin. De båda har varit gifta sedan tidigare och har även barn från tidigare relationer. Charlotte har sönerna Angelo och Alessio och Anders har dottern Izabella sedan tidigare.

Charlotte Perrelli och Anders Jensens kärleksliv

Både Charlotte och Anders har hektiska scheman, trots att Charlotte drog ner lite på arbetet under coronapandemin när underhållningsbranschen lades på is. Idag tar hon det största lasset på hemmaplan och sköter det praktiska gällande barnens skola och förskola.

Annons

Trots familjepusslet och aktiva liv för dem båda, lyckas de ändå hålla gnistan vid liv och har en del tricks för att få det att gå ihop, vilket Anders tidigare berättat om i en intervju.

– Vi har varit tillsammans i elva år och gifta ett tag och vi är som nykära tonåringar fortfarande tycker jag, säger Anders.

Att det krävs jobb för att få en relation att fungera är det ingen tvekan om och paret försöker prioritera den lediga tiden med varandra.

– Ja men vi är bra på det. Om jag ska ha möte i London till exempel, då lägger vi det ofta på en torsdag. Så flyger Charlotte dit på fredagen, så har vi en weekend i London. Om jag jobbar i Spanien som jag gör ibland, då kommer hon ner på helgen och så tar vi några dagar där. Vi är bra på att göra saker tillsammans och koordinera det.

Anders menar att nyckeln till att få ihop livet och att hålla romantiken vid liv är god framförhållning.

Anders Jensens tvingad till operation – egna orden

Att Anders och Charlotte lever ett riktigt lyxliv är det inget snack om. Nu verkar det dock som att Anders råkat ut för ett bakslag gällande hälsan. Han har nämligen dragit på sig en skada i axeln, så illa att han tvingats operera den.

På instagram delar han med sig av en bild på sin omplåstrade axel, vad som verkar vara strax efter operationen.

"Okej, operationerna är avklarade. Hoppas jag är tillbaka och kan slå några stora servrar snart igen", skriver Anders på Instagram, följt av en symbol på en tennisboll.

FOTO: Skärmdump från Anders Jensens Instagram story

Om Anders skada var tennisrelaterad eller om han bara längtar tillbaka till tennisbanan förtäljer inte bilden.

Hänt har sökt Anders Jensen.

FOTO: Joey Abrait/TT

Annons