LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Charlotte Perrellis lycka med sonen Angelo: ”Blir bara fler och fler”

30 apr, 2023 
Charflotte Perrelli och Anders Jensen har skapat sig en stor familj och nu går de i väntans tider inför ett stort firande!
Nu berättar de att förberedelserna är i full gång.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrellis avslöjande om lyxvillan i Marbella: "Vi har"Brand logo
Charlotte Perrellis avslöjande om lyxvillan i Marbella: "Vi har"

Det händer mycket just nu för Charlotte Perrelli, 48, och maken Anders Jensen, 46.

Charlotte är i full gång med ett nytt album och Anders blev nyligen officiellt inröstad i Thules styrelse. Så med andra ord är glädjen total när vi dessutom träffar paret på öppningen av Gröna Lund 2023.

– Ja! Det är väldigt roligt, det är det jag sysslar med nu. Det känns jättekul verkligen, jag är mitt i processen. På måndag ska jag in i studion igen, vi ska lägga symfonibakgrunder och sådant. Jag är supertaggad för det, säger Charlotte Perrelli om albumet och fortsätter:

– Det är inget poppigt album som man kanske tror med mig. Det här är symfoni och vrida tillbaka klockan till gamla favoriter och göra sådant som ligger mig varmt om hjärtat.

Annons

Stora firandet – Charlotte Perrelli om glädjen

Charlotte Perrelli och Anders Jensen har tillsammans byggt en stor familj! Tillsammans har paret sönerna Adrian, 9, och Alvin, 4, och Charlotte har även sönerna Angelo, 19, och Alessio, 18, sedan tidigare och Anders har dottern Izabella, 15, från en tidigare relation.

Och nu har det även kommit in flickvänner och pojkvänner i bilden, så familjen bara växer och växer.

– Idag var vi allihopa här och vi blir bara fler och fler!, säger Charlotte glatt till Hänt.

Firandet för sonen Angelo Perrelli

Att vi går mot ljusare tider är ett faktum, bara det att Gröna Lund har öppnat för säsongen tycker Anders Jensen är ett riktigt gott vårtecken. I och med det så går vi också mot en period med många firanden.

För Charlotte Perrelli väntar nu ett stort firande – nämligen då hennes äldsta son Angelo tar studenten!

– Vi har den äldsta som tar studenten. Så vi håller på med förberedelserna för fullt!, säger Charlotte till Hänt.

Annons

Senast Angelo firades blev det med buller och bång. Förra vintern fyllde han nämligen 18 år och då slog Charlotte på stora trumman.

”Hemmafirande först med de närmaste och sedan överraskningsfest med sina kompisar ifrån skolan. Så lyckat och med så mycket kärlek. Vilken heldag. Tack Angelo för att vi får vara med om detta. Vilken resa du har gjort och fortfarande är på. Du är en smart ung man med hjärtat på rätt plats och jag är övertygad om att det kommer gå bra för dig i livet.”, skrev Charlotte då.

FOTO: Christine Olsson/TT

Annons