TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Charlotte Perrellis glädjebesked inför Lotta på Liseberg

22 jun, 2020 
Charlotte Perrelli och Anders Jensen
Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har tagit ett ovanligt beslut för familjen.
Nu delar schlagerdrottningen med sig av den stora glädjen.
”Så otroligt”, skriver Charlotte på sin blogg.
Annons
Charlotte Perrellis plötsliga familjelycka – efter händelsenBrand logo
Charlotte Perrellis plötsliga familjelycka – efter händelsen

Artisten Charlotte Perrelli, 41, har sedan unga dagar levt ett liv i offentligheten. Med sin fantastiska sångröst har hon blivit en av Sveriges främsta schlagerdrottningar. När hon inte står på scenen tillbringar hon gärna tid med sin familj.

Charlotte är idag gift med Anders Jensen, 53, och paret fann varandra via Facebook. Det var Anders som samlade mod och skrev några rader till Charlotte, vilket skulle komma att bli starten på parets kärleksresa. Tillsammans har Charlotte och Anders sönerna Adrian och Alvin. Artisten har även barnen Alessio och Angelo sedan sitt tidigare äktenskap. Även Anders har barn sedan ett tidigare förhållande – dottern Izabelle.

Den stora familjen bor idag i exklusiva Djursholm, utanför Stockholm. Där lever de i en villa som har både pool och tennisbana på tomten. Men inte nog med detta hus så har de även ett boende i Marbella i Spanien.

Anders Jensen och Charlotte Perrelli
Anders och Charlotte träffades genom Facebook. Foto: Karin Törnblom/TT

Uppföljningen till Flickan från Småland

Under måndagskvällen är Charlotte aktuell i premiäravsnittet av Lotta på Liseberg, men hon även ett annat stort projekt på gång. Charlotte håller nämligen på att spela in en uppföljning till hennes tidigare dokumentär Flickan från Småland.

Annons

På sin blogg skriver Charlotte att det känns bra inför inspelningarna då de kommer att låta uppföljaren ta sin tid. Istället för att hetsa fram material så kommer de endast att filma från de dagar som känns relevanta.

”Vi kan fördela dagarna på sådant som vi verkligen vill ha med och det kan ta upp till ett år att sprida dagarna”, skriver Charlotte.

Stora glädjen efter beslutet

Delar av uppföljningen kommer att spelas in på gården i Småland kan Charlotte avslöja. Tillsammans med familjen begav hon sig därför ner till sitt föräldrahem under förra veckan. Förutom att filma så planerade familjen dessutom att fira midsommarafton på gården. Detta visade sig var ett ovanligt beslut för familjen Perrelli/Jensen som gärna tillbringar sommaren utomlands.

Vi är alla friska och beger oss nu mot Småland. En midsommar i Sverige för första gången på … 13-14 år?? Hoppas vi slipper springa in och ut med sillen”, skriver Charlotte på bloggen.

Som tur var visade sig vädret vara strålande och Charlotte kände sig minst sagt nöjd med familjens val av plats för högtidens firande.

Vilken midsommar. Första i Sverige på många år… men så otroligt mysigt!!”, skriver hon i ett nytt inlägg på bloggen samtidigt som hon delar med sig av flertal bilder på sig och familjen skrattandes i solen.

FOTO: Mattias Hansson/TT/Eero Hannukainen/TT

Annons