Charlotte Perrellis stora glädjebesked med familjen – följarna jublar

Charlotte Perrelli

Det är inte bara karriären som går som på räls för Charlotte Perrelli –familjelivet är också på topp.
Nu delar artisten med sig av ett nytt lyckligt besked – som får följarna att jubla.
Läs mer här!
Anders Jensens om den tuffa tiden med Charlotte Perrelli
0:46

Efter reklamen: Anders Jensens om den tuffa tiden med Charlotte Perrelli

(0:46)

Slå på ljud

Den folkkära artisten Charlotte Perrelli, 47, och hennes stora kärlek Anders Jensen, 45, har varit gifta i flera år. Charlotte och Anders har två gemensamma barn; Alvin, 3, och Adrian, 9. Och Charlotte har dessutom barnen Angelo, 18, och Alessio, 16, sedan ett tidigare äktenskap och Anders har en dotter från en tidigare relation. En minst sagt stor familj!

Det är inte bara i Djursholm som familjen spenderar sin tid. Paret reser fram och tillbaka mellan Stockholm och deras sommarhus i Marbella som är precis lika exklusiv som villan i Djursholm.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen säljer miljonvillan – anledningen bakom

Charlotte är en fena på sociala medier och tidigare har vi fått tagit del av härliga bilder från deras sommarhus i Marbella. Men trots dessa härliga minnen så kunde vi nyligen mötas av nyheten att villan ligger ute till försäljning, något som Hänt var först med att rapportera om.

– Ägaren vill sälja huset. Vi har inte lagt ut huset på hemsidan, utan vi gör mest privata visningar för intressenter, sa mäklaren då till Hänt.

Han kunde däremot inte bekräfta säljarnas namn, eftersom de bett att få vara privata.

Men kort därefter kunde artisten bekräfta för Expressen att det var deras villa som låg ute till försäljning och hon kunde också avslöja ett glädjande besked.

”Det stämmer. Familjen växer och behoven ser annorlunda ut”, skrev hon i ett sms till tidningen.

Charlotte Perrelli visar upp familjelyckan – följarna jublar

Artisten är som tidigare nämnt en fena på sociala medier. På hennes Instagram får vi ta del av hennes upp och nedgångar och hennes vardag med familjen. Nyligen delade Charlotte med sig av ännu ett härligt Instagram-inlägg där hon visade upp familjelyckan med sönerna. Enligt Charlottes Instagram verkade familjen befinna sig i Danmark på Legoland Billund och det såg minst sagt trevligt ut!

”Mer än 10 år sedan jag var här… då med Angelo och Alessio. Nu var det dags för småkillarna att få uppleva Legoland Billund En dröm!!!! ”

Charlottes följare verkar tycka att det ser lika härligt ut som på bilden. I kommentarsfältet hyllas inlägget och flera av Charlottes fans skickar flera lyckönskningar.

”Wow...vilken lycka för barnen”, skriver en följare.

”Vilken lycka att ha så underbara föräldrar som alltid ställer upp och hittar på roliga saker med barnen kram”, skriver en annan.

Vi håller med om att det ser fantastiskt trevligt ut! Och vi hoppas att familjen hade en toppenresa.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN