TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Charlotte Perrellis erkännade om kampen för barnen

01 jul, 2020 
Charlotte Perrelli och Anders Jensen
Charlotte Perrelli och Anders Jensen lever tillsammans ett familjeliv i Djursholm.
Men nu erkänner artisten att ett beslut hon fattat gått ut över familjen.
”Dåligt samvete”, skriver Charlotte i ett inlägg på sin blogg.
Annons
Charlotte Perrelli om framtiden efter bebisen: “För första gången sedan jag var 14 …”Brand logo
Charlotte Perrelli om framtiden efter bebisen: “För första gången sedan jag var 14 …”

Schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 41, är en av Sveriges mest folkkära artister. Förutom att uppträda med sin fantastiska sångröst tillbringar hon gärna tid med sin familj.

Sedan 2015 är artisten gift med Anders Jensen, 53. Paret träffades via Facebook efter att Anders tagit kontakt med Charlotte. Tillsammans har de sönerna Adrian och Alvin, Charlotte har även barnen Alessio och Angelo sedan sitt tidigare äktenskap med Nicola Perrelli. Även Anders har barn sedan ett tidigare förhållande – dottern Izabelle. Tillsammans bor familjen i Djursholm, utanför Stockholm.

Charlotte Perrelli i Stjärnorna på slottet

Tidigare i år blev det offentligt att Charlotte tagit sig ann ett nytt uppdrag. Hon är nämligen en av kändisarna som SVT-tittarna kommer att få se i årets säsong av Stjärnorna på slottet. Förutom Charlotte medverkar även Ernst Billgren, Shima Niavarani, Kjell Wilhelmsen och Ola Rapace.

Annons

Men detta är inte första gången som Charlotte Perrelli blir tillfrågad att medverka i programmet. Hon fick nämligen frågan redan för flera år sedan men tackade då nej på grund av att hon ansåg sig själv för ung och kände att hon inte hade tillräckligt mycket att berätta.

När frågan återigen kom hade hon även tillfrågats att medverka i Så mycket bättre och valet hamnade då tillslut på TV4-programmet. Men i år är det dags för Charlotte att flytta in på Lejondals slott för den nya säsongen.

Familjekampen under inspelningarna

Efter en midsommarhelg i Småland med familjen var det dags för Charlotte att bege sig på mot inspelningarna av Stjärnorna på slottet. På sin blogg berättar hon nu om de första dagarna med gänget.

”Nu är vi här! Idag börjar inspelningen av Stjärnorna på Slottet. Sååå roligt och trevligt det ska bli. Gillar alla redan. Intressanta, intelligenta människor med livsöden som man vill veta allt om”, skriver Charlotte på sin blogg.

Annons

Även om inspelningsdagarna är trevliga så visar de sig även vara hektiska. Charlotte har nämligen publicerat ännu ett inlägg där hon förklarar att det är heldagar från frukost till middag där varje sittning tar mellan två till tre timmar att spela in. Dessutom ska synkar spelas in där kändisarna får kommentera händelserna som skett under dagen och klockan står på 06.30 varje dag.

Inte nog med intensiva dagar med nya människor att lära känna så visar sig detta dessutom gått ut över Charlottes familjeliv.

Vi myggas på 7:45 och sedan avslutas dagen kring 23:30-00. Däremellan ska det bytas kläder, sminkas om och ibland en kopp kaffe OCH ringa hem… man brottas med dåligt samvete eftersom tiden är knapp”, skriver hon på bloggen.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Carolina Byrmo/TT

Annons