ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Charlotte Perrellis fantastiska gåva till sonen Adrian: ”Grät”

03 aug, 2023 
Charlotte Perrelli, Adrian
Charlotte Perrelli firade nyligen sin son Adrian som fyllde tvåsiffrigt.
Gåvan från familjen var minst sagt svårslagen!
Adrian grät”, skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrelli om försäljningen av lyxvillan i Marbella: ”Visningar...”Brand logo
Charlotte Perrelli om försäljningen av lyxvillan i Marbella: ”Visningar...”

Charlotte Perrelli, 48, är lika mycket kärleksfull mamma som schlagerdrottning på scen. Hon har allt som allt fyra söner – Angelo Perrelli, född 2004, och Alessio Perrelli, född 2005, tillsammans med ex-maken Nicola Perrelli.

Med sin nuvarande make Anders Jensen har hon ytterligare två söner – Adrian Perrelli-Jensen, född 2013, och Alvin Perrelli-Jensen, född 2018.

Och häromdagen var det dags för hennes näst yngsta, Adrian, att fylla tvåsiffrigt! Födelsedagen firades i familjens nya villa i Marbella och det var ingen liten tillställning som det bjöds på!

Charlottes blogg delar hon med sig av det fina firandet och på flera bilder syns Adrian med ett stort leende, lyrisk över uppvaktningen han fick på sin tionde födelsedag.

Sonens enorma glädje över födelsedagen: ”Grät”

I den stora trädgården med utsikt över bergen hade det placerats en enorm skylt likt Hollywood-skylten med undantaget att Hollywood var utbytt mot Adrians namn. På bilden står han stolt framför den makalösa gåvan och ler stort.

Annons

Vilken Dag. Adrian grät lyckotårar när det var dags att lägga sig… Vilken lyckad dag. Tack alla ni som kom och förgyllde den för honom” skriver Charlotte på Instagram.

På sin blogg beskriver hon dagen ytterligare och det visade sig dessutom att kändiskrögaren Stefano Catenacci stod för maten på kalaset.

Vi hade bjudit in en massa vänner och det blev ett kalas mer än ett renodlat barnkalas då vi firar i Spanien o de flesta kompisarna är i Sverige. Men ett tiotal barn kom och du var sååå glad. Dessutom flög din gudfar Gabriel från Mallorca för att fira dig och det gjorde din dag.” förklarar hon och fortsätter:

Så lyckad dag. Trevliga människor som kom och såå god mat och dessutom fantastisk underhållning och vi fick fint väder…

Gabriel Forss, Adrians Gudfar, var naturligtvis på plats för födelsedagsfirandet. Hänt har varit i kontakt med Gabriel som hänvisar till sitt inlägg på Instagram. Där skriver han:

Annons

För 10 år sedan fick jag glädjen att bli Gudfar till min kära vän Charlottes son Adrian. Tiden bara rusar iväg och igår flög vi över till Marbella på Adrians 10-årskalas. När han fyllde 1 år fick han en miniflygel av mig och som ni ser på bild nr 2 var han redan då en liten charmör i sin kostym. Idag är Adrian världens finaste kille med ett stort hjärta och med omsorg för familj och vänner.

Adrian fick alltså en liten miniflygel av sin Gudfar när han fyllde ett år. Men vad gudsonen fick i år vill Gabriel hålla för sig själv när Hänt frågar.

Familjen är nyinflyttade i makalösa villan

Att dagen blev så lyckad måste varit extra roligt då firandet höll hus i familjens lyxvilla som de nyligen kunde flytta in i efter lång renovering.

Annons

Det var i slutet på förra året som paret meddelande att det tidigare huset som även det var beläget i Marbella låg ute till salu. Men redan vid den tidpunkten hade de slagit till på ett nytt, större hus. Och nu har de alltså för bara ett par veckor sedan kunnat flytta in i det drömlika huset med makalös utsikt.

Vi bor 500 meter över havet, rakt under pärleporten... och det känns vill jag lova. Utsikten dag som natt är magnifik men framför allt älskar jag att bo i bergen! Nu ska vi packa upp en massa och boa in oss...” skrev Charlotte kort efter att de flyttat in.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Instagram

Annons