LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Charlotte Perrelli talar ut om pausen – beslutet för familjen

17 sep, 2023 
perrelli jensen
Charlotte Perrellis make har fullt upp med sitt jobb.
Nu berättar hon hur hon får pausa sitt artisteri – för att finnas där för barnen.
– Vi är familj och får dela upp det helt enkelt, säger hon till Expressen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrellis familjelycka – stort firandeBrand logo
Charlotte Perrellis familjelycka – stort firande

Charlotte Perrelli och Anders Jensen har båda två strålande karriärer.

Charlotte är som känt en framgångsrik sångerska och Anders är vd på Ryds bilglas.

Utöver de har de även gett sig in i en helt ny bransch tillsammans, ingen mindre än restaurangbranschen. Det var nyligen som Charlotte berättade om deras resturang:

”Vi har blivit med restaurang!!! Nyöppnade RUMMEL. Anders och jag har tillsammans bildat ett investmentbolag och känner att vi vid sidan av våra arbeten vill göra något passionerat där hjärtat får styra våra projekt. Detta är ett otroligt roligt sådant och vi är både glada som får möjligheten att vara med på detta tåg men också Såå tacksamma.”, skrev Charlotte på Instagram.

Annons
charlotte och anders
Charlotte Perrelli och Anders Jensen. Foto: Karin Törnblom / TT

Charlotte Perreli pausar artisteriet – tar ett steg tillbaka

Men med flera bollar i luften kan det bli svårt att hinna med allt. Nu berättar Charlotte i en intervju med Expressen att artisteriet får läggas åt sidan ett tag, då hon har för mycket med annat jobb och familjelivet. Då Anders jobbar så mycket har det blivit så att hon får ägna mer tid åt barnen.

Annons

– Där jag befinner mig i livet just nu får artisteriet absolut kliva lite åt sida. Men det är inte för att jag ska bli affärskvinna på heltid. Vi är en familj och får dela upp det helt enkelt. Anders är så aktiv i sitt arbete och kommer vara det i många år framöver, så då är det helt naturligt att mitt stora fokus nu är att vara en bas för barnen eftersom de fortfarande är så små.

”Jag har fått det med modersmjölken”

Hon fortsätter med att berätta om sitt entreprenörskap:

– Jag har fått det med modersmjölken. Jag vet inte hur många grejer min pappa dragit i gång genom åren? Vi har suttit hela familjen på rad i köket och gjort moment på löpande band under min uppväxt, ibland halva nätterna, för att pappa tagit på sig något jävla uppdrag, säger hon och skrattar.

Avslutningsvis förklarar hon att inget kommit gratis och hur familjens stöd är väldigt viktigt.

– Man jobbar hårt, man hjälps åt och familjen är tajt. Vi gör det tillsammans och det finns inte att man säger: ”Jag orkar inte”. Åtar man sig något som ror man det i land.

Anders och Charlotte.
Anders och Charlotte.

Hänt har sökt Charlotte Perrelli.

Annons