TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Charlotte Perrelli skadad – stoppas helt efter otäcka händelsen

24 aug, 2022 
Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli har varit med om en olycka på tennisplanen.
Nu berättar hon om oron över skadan som gjorde att hon tvingades avbryta mitt i spelet.
Annons
Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”Brand logo
Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”

Schalagerdrottningen Charlotte Perrelli, 47, har tillbringat stora delar av sommaren med familjen. Sedan 2015 är Charlotte gift med maken Anders Jensen, 45, och tillsammans har de två barn – sönerna Adrian och Alvin. Sedan ett tidigare äktenskap har Charlotte även sönerna Angelo och Alessio.

Stora skräcken efter upptäckten i bröstet

Nyligen berättade artisten att hon hittat en knöl i sitt ena bröst, en upptäckt som skapade mycket oro för Charlotte.

”När man har nära vänner som inte klarat kampen, har vänner som just nu slåss. För sitt liv. Då vill man inte drabbas. Så otroligt läskigt och hela processen spelas upp som en film för dig om och om igen och jag har varit livrädd för att jag ska dö sedan jag fick knölen bekräftad av läkare”, skrev hon på sin blogg.

Annons

Efter flertal undersökningar visade det sig vara en fettknöl och lyckan var total. I blogginlägget förklarade Charlotte att det brast både för henne och maken när de förstod att det inte var cancer.

Charlotte Perrelli skadad – tvingades avbryta

När Charlotte inte är med barnen eller uppträder på scener runt om i landet så spelar hon gärna padel. Sporten har nämligen kommit att bli ett stort intresse för artisten.

Under tisdagen var det dags igen att ge sig ut på padelbanan och inte nog med den raketsporten passade Charlotte på att klämma in en tennismatch också. Dessvärre slutade inte tennisspelandet som planerat.

På Instagram story berättar nu nämligen Charlotte att hon tvingades avbryta matchen då skadan var framme. Nu hoppas hon inte att det har gått allt för illa.

”Håller tummarna för att det inte var korsbandet som rök igår. Efter en timmes padel körde jag en halvtimma tennis och fick bryta. svullen idag och svårt att böja knät. Vila”, skriver hon.

Charlotte Perrellis story

Aj aj aj! Vi håller tummar och tår för att schlagerdrottningen är på benen snart igen!

FOTO: TT

Annons