TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Charlotte Perrelli sätter ner foten mot sina läsare

27 dec, 2020 
Charlotte Perrelli har fått en del kritik på sistone.
Nu ryter hon ifrån mot de som kommer med pekpinnar.
”Lägg er energi på något annat”, skriver hon i ett blogginlägg.
Annons
Allt om Charlotte PerrelliBrand logo
Allt om Charlotte Perrelli

Charlotte Perrelli är inte bara en uppskattade artist och tv-personlighet. Hon har också en blogg som hon uppdaterar flitigt.

Under den gångna veckan har läsarna kunnat få julrecept och mysiga bilder från julfiranden.

Förklaringen till julfirandet

Men det verkar som att alla inte har uppskattat det. I ett blogginglägg försvarar artisten nämligen familjens sätt att fira jul på.

”Någon undrade över en uppdukas bild ( som jag nu tog bort eftersom en del har sådana problem med att förstå hur man kan lösa den här ekvationen…..) och får väl förtydliga för alla coronapoliser ( även om jag verkligen inte behöver redogöra ) de som nu inte verkar förstå att vi är vuxna o kan tänka. Vi har ätit i omgångar här hemma och inte befunnit oss inomhus samtidigt. Fördelen med ett Winterwonderland”, skriver hon bland annat och fortsätter:

Vi har i två olika hus ( eftersom vi har ett gästhus) och vi ätit i omgångar. Sedan varit utomhus. Vi har försökt kämpa på med detta som jag förmodar att alla andra oxå gör. Vi hade gäster här i ett dygn och alla är nu tillbaka i Sthlm”.

Annons

I ett nytt blogginlägg på annandagen skriver Charlotte Perreli att hon fått höra att det finns många ”coronapoliser” på nätet, och att de inte bara håller till hennes plattform.

Ryter ifrån mot läsarna

Hon verkar ha tröttnat på kritiken, och sätter ner foten mot läsarna.

”Tänkte bara upplyste er som älskar att komma med pekfingrar. JAG ser inte era kommentarer, de blockas bort INNAN de når mig av en moderator. Så ni som har ett behov av att vara elaka, dumma eller spydiga. Strunt i det. Det når ändå inte mig”, skriver hon och tillägger:

”Lägg er energi på något annat. OM ni nu tänkt skriva något dumt just här”.

Men det verkar som att Charlotte Perrelli över lag är nöjd med responsen från de som läser och kommenterar på hennes blogg. Inlägget avslutas nämligen med ett tack-meddelande.

”Tycker generellt att jag har de bästa läsarna man kan ha!!! Ni är generös med kommentarer och otroligt peppande! DET vill jag tacka er för” skriver hon.

Bild: Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT, Mattias Hansson/TT

Annons