Charlotte Perrelli avslöjar sanningen om kroppsförändringen

Efter en tuff graviditet fortsatte en annan resa för Charlotte Perrelli, något hon nu berättar om på sin blogg.
”Ni som följer mig vet att det varit tufft och en kamp”, skriver artisten.

Artisten Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen gifte sig år 2015, men kärleken dem emellan blommade flera år innan det.

Familjesituationen just nu ser ut som så att Charlotte har två barn sedan tidigare, sönerna Alessio och Angelo från sitt tidigare förhållande med Nicola Perrelli.

Anders har ett barn från en tidigare relation med Suzanne Sjögren, dottern Izabelle. Men där slutade inte familjelyckan. Nämligen har Charlotte och Anders två barn ihop också, sönerna Adrian och Alvin.

charlotte perrelli med familj

Charlotte Perrelli och Anders Jensen med barnen Adrian, Alessio och Izabella på säsongspremiär av Gröna Lund 2019. FOTO: Karin Törnblom/TT

”Varit tufft”

Adrian föddes den 30 juli år 2013 och Alvin den 2 november år 2018. Graviditeten med Alvin var ingen lätt match för Charlotte, något hon berättat om tidigare. Allt gick bra tillslut och två föräldrar blev mycket lyckliga när Alvin kom till världen.

Men när lille Alvin kikade fram så tog en annan resa vid för Charlotte. Artisten berättar på sin blogg hur starkt intresset är för träning. Och med träningen har en förvandling medföljt, något artisten själv skriver om.

Hon berättar om sina levnadsvanor och att hon kämpar för att få tillbaka sin kropp efter graviditeten.

”Jag äter inte socker eller kolhydrater nu. Har inte gjort på några månader och det är för att hjälpa kroppen att komma tillbaka”, skriver Charlotte på sin blogg och fortsätter:

”Ni som följer mig vet att det varit tufft och en kamp efter sista graviditeten då jag åt så mycket kortison under 8 mån av graviditeten”.

Charlotte Perrelli i blå kavaj

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Ärliga orden om förvandlingen

Charlotte har mottagit många frågor från läsarna om just vad hon tränar idag, vilket är allt från styrketräning, löpning och dans. Men just nu ligger största fokus på padel, något hon ägnar minst en timme till om dagen, ibland två eller tre.

Hon berättar även att hon går över 10 000 steg om dagen.

”Äntligen börjar det ‘släppa’ taget och kroppen börjar återställa sig till hur den ska se ut”, skriver Charlotte och fortsätter:

”Det känns ändå skönt att se ljuset i tunneln. Måste ju ändå ge mig en klapp på axeln då jag nu gått ner 27 kilo sedan jag blev gravid”.

Charlotte menar att hon tror det mesta i livet handlar om vilja och envishet, något som artisten verkar ha gott om! Hon tillägger även att denna resa är något hon gör för sin egen skull, för att hon själv ska må bra.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Tommy Holl/TT

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

SENASTE NYTT!