LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Charlotte Kallas rädsla – i tårar efter händelsen med sonen Alvin

17 nov, 2023 
CHARLOTTE KALLA
Charlotte Kalla har tidigare berättat att det finns ingenting som är viktigare än hennes son Alvin.
Nu berättar hon om en situation med honom som fick henne att brista ut i gråt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Aktivisterna stormar in på dansgolvet i Let's dance– mitt under Charlotte Kallas dansBrand logo
Aktivisterna stormar in på dansgolvet i Let's dance– mitt under Charlotte Kallas dans

Charlotte Kalla, 35, har minst sagt haft ett händelserikt år. I januari stod det klart att hon är en av deltagarna i Let's dance 2023. Hon hamnade på en hedrande andra-plats och finalnumret går aldrig att glömma eftersom en klimataktivist stormade in på dansgolvet.

Kort innan programmets premiär kunde hon dessutom avslöja den glada nyheten att hon var gravid och väntar sitt första barn tillsammans med sambon Fredrik Karström, 34. Hon blev den första i Let's dance historia att ställa upp med en bebis i magen.

Charlotte Kalla om självbiografin

Men allt detta är faktiskt inte det enda som hänt för Charlotte Kalla i år. För några veckor sedan släppte hon sin självbiografi Skam den som ger sig. I en ny intervju med Femina berättar hon varför hon ville skriva boken.

Annons

– Jag har funderat på att skriva en bok under karriären, och funderat vad jag har att dela med mig av. Men det blev påtagligt när jag fick äran att göra ett sommarprat förra året, då kände jag att dessa teman skulle jag vilja berätta ännu mer kring. Sen var det vissa saker jag ville ha mer distans till, och jag ville landa i vissa tankar bättre. Samtidigt ville jag inte heller att det skulle gå för lång tid från min aktiva karriär.

Charlotte Kalla i tårar efter händelsen med Alvin

Sedan boksläppet har Charlotte Kalla definitivt inte legat på latsidan och hon har ställt upp på intervjuer i flera forum för att marknadsföra boken. Men samtidigt är hon ju mammaledig till lilla Alvin.

– Det är fantastiskt att ha blivit mamma, att det skulle vara så här det var, det behövde jag få uppleva själv för att förstå. Det är så mycket man upptäcker, och jag är verkligen här och nu. Det är både spännande och utmanande att inte vara den som sätter agendan, jag som är så van vid att ha kontroll. Nu är det någon annan som bestämmer, säger hon till Femina.

Annons

Hon får också frågan om när hon grät senast och det visar sig att det handlar om Alvin.

– Det var nog förra helgen. Jag var rädd att Alvin inte hade det bra, men det löste sig.

Charlotte Kalla har tidigare berättat att ingenting annat är viktigt egentligen, nu ligger allt fokus på hennes fina lilla son.

– Att vara mamma är det som jag prioriterar. Sedan har jag världens bästa sambo som ställer upp och gör det genomförbart att ha projekt på sidan av, sa hon när hon gästade Kristin Kaspersens podd Kristin Kaspersen – nyfiken på.

FOTO: Lotte Fernvall / Aftonbladet / TT, INSTAGRAM

Annons