LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Charlotte Kalla ger svar på tal – efter Kristins Kaspersens fråga i TV4

01 apr, 2023 
Lets dance
I kvällens Let's dance kom Kristin Kaspersen med en uppmaning till Charlotte Kalla: nämligen att hon skulle le mer.
Nu ger Charlotte svar på tal.
– Det är inte att bara plocka fram det, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Kalla om barnplanerna i framtidenBrand logo
Charlotte Kalla om barnplanerna i framtiden

Den tredje omgången av Let's dance 2023 är avgjord och efter en rafflande duell mellan Andreas Wijk och Johan Jureskog blev det Johan som tvingades lämna. När Hänt träffar honom efter sändningen berättar han om känslorna.

– Nej men alltså jag tycker att det här har varit en resa från början till slut. Som jag sa, att det har varit som att bestiga Mount Everest flera gånger om, det här har varit mitt livs utmaning. Jag tror inte en människa kan utmana sig mer än så här, det förstår man nog bara när man är med om det, säger Johan till Hänt och fortsätter:

– Att träna alla de här timmarna på någonting som du inte är van vid och ställa sig och göra det här inför 600 personer och 1,5 miljoner hemma. Det är tufft.

Annons

Charlotte Kallas glädje: ”Väldigt kul”

Dansparen bjöd på otrolig underhållning och glädjande nog verkar även juryn tycka att de gör ett bra jobb. Över lag var nämligen poängen betydligt högre den här veckan än vad deltagarna fick förra veckan.

Så var det speciellt för Charlotte Kalla och hennes danspartner Tobias Karlsson. Förra veckan fick de bara tio poäng av juryn men den här veckan kunde de glädja sig åt 15!

– Det känns jättebra, det var väldigt väldigt kul och dansa. Nu vill jag ju bara vidare ännu längre och jag är så himla tacksam, säger Charlotte Kalla till Hänt efter sändningen.

Kristin Kaspersens pik till Charlotte Kalla – i sändning

Men något som stack ut under programmets gång var när programledaren Kristin Kaspersen befann sig i greenroom och snick-snackade med dansarna. Då frågade hon nämligen Kalla om hon ska börja le mer, kanske till och med i skidspåret.

Let's dance
”Är det bara att bestämma dig och ändra dig, och börja le?”, frågade Kristin.

Frågan kom efter att Charlotte sagt att hon bestämt sig för att njuta och ha mer kul under dansen, än att ta det så allvarligt.

Annons

Nu ger Charlotte svar på tal.

– Nej men det gäller ju verkligen att njuta av den här resan och ha kul hela vägen. Det är något som jag lovat mig, men det är inte att bara att plocka fram det. Det har varit en utmaning att plocka fram den fokuserade Charlotte, jag har haft väldigt mycket tankar och arbete på detaljer. Det ska man ju ha men det gäller också att ha kul och ja, följa Tobbe, säger Charlotte och tittar på Tobias som peppar upp.

– Det är frigörelse, man ska känna att det här är det bästa man varit med om!, utbrister Tobias till Hänt.

FOTO: TV4

Annons