Artikeln innehåller reklamlänkar

Charlie Gustafsson bryter tystnaden om relationen med Amy Deasismont

Charlie Gustafsson om relationen med Amy Diamond Deasismont

Skådespelet förde Amy ”Diamond” Deasismont och Charlie Gustafsson samman. Nu berättar Charlie om deras relation och varför de inte ses lika ofta längre.

Jämnåriga Amy “Diamond” Deasismont, 26, och Charlie Gustafsson träffades genom en gemensam vän och har nu varit ett par i snart 3,5 år. När de träffades hade Amy tillfälligt lagt musikkarriären på hyllan och gjort succé på bioduken i filmen Min lilla syster. Nu har de båda lysande karriärer inom skådespeleriet.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

För tillfället har de båda fullt upp med inspelningar på varsitt håll. Amy Deasismont med Lukas Moodyssons nya tv-serie Gösta för HBO och Charlie Gustafsson i rollen som Calle i SVT:s succéserie Vår tid är nu. Allt fokus på jobben har gett mindre tid till varandra.

– Hon jobbar mycket och har mycket att göra och jag har mycket att göra. Men hon är med mig i Göteborg ibland när vi filmar Vår tid är nu och jag har varit och hälsat på henne på jobbet. Men vi har det väldigt bra, säger Charlie Gustafsson till Hänt.

I stället för att se tiden ifrån varandra som något jobbigt har paret vänt det till något bra.

– Vi har det superbra. Det blir som att vi får intensiva perioder när man är tillsammans och sedan så får man intensiva perioder när man jobbar. Men det är bra att längta lite efter varandra också liksom, säger Charlie.

Sedan november förra året bor Amy Deasismont och Charlie Gustafsson ihop i Vasastan i Stockholm. Amy har tidigare berättat att Charlie är hennes första riktiga kärlek.

– Jag har inte haft några långa seriösa relationer innan Charlie. De är något nytt för mig, har Amy Deasismont förklarat.

Tidigare var Amy Deasismont mest känd som artisten Amy Diamond. Genombrottet som sångerska kom 2005 med låten What’s in it for me. Efter det hann hon släppa fem album och många tv-framträdanden innan hon valde att byta karriär. I början av året berättade hon för Hänt om varför hon valt att lägga sångkarriären på hyllan.

– Jag kommer inte sluta sjunga, men jag vill verkligen satsa helhjärtat på skådespeleriet ett tag framöver. Jag tycker det är väldigt kul att få gå in i och tänka att man är andra människor än sig själv och så tycker jag det finns utrymme för att uttrycka känslor på ett annat sätt än inom musiken. Sen gillar jag att det är teamwork och att man jobbar tillsammans med så många andra människor, sa hon då.

Amy Diamond slog igenom som 13-åring 2005 med låten What's in it for me.

Under Guldbaggegalan 2016 nominerades hon för bästa kvinnliga biroll för sin roll i filmen Min Lilla Syster.

Amy Diamond bytte namn till Deasismont 2016. Här med pojkvännen Charlie Gustafsson, också skådis.

LÄS OCKSÅ: Amy Diamonds pojkvän Charlie om filmdebuten: ”Jag är oerhört stolt”

LÄS OCKSÅ: Så får du kändisarnas lyster – hitta din ansiktsmask

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!