LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Amy Diamonds pojkvän Charlie om filmdebuten: "Jag är oerhört stolt"

30 jan, 2016 
AvSofia Hadjipetri Glantz
Amy Diamond Deasismont upplever succé både på filmduken och med kärleken.
Annons

Det går bra nu för Amy “Diamond” Deasismont, 23.  Men när det först kom fram att popstjärnan hade fått en roll i en spelfilm var det många som förvånades. Även Catrin Wideryd, castingansvarig för Min lilla syster hade sina tvivel.

– Jag kände till hennes konståkningshistoria men tänkte “den här glada barnstjärnan är ju väldigt långt ifrån mörkret i Katja”, har hon berättat i Dagens Nyheter.

Amy "Diamond" Deasismonts filmdebut har rosats.
Amy “Diamond” Deasismonts filmdebut har rosats.

– Men jag kunde ju inte säga nej bara för att jag hade den bilden så jag fick utmana mina fördomar – och jag blev helt golvad. Herregud vilket jävla tryck, jag höll på att börja grina, så berörd var jag under provfilmningarna.

Prestationen nominerades sedan till en Guldbagge i kategorin bästa kvinnliga biroll.

Annons

En som gladde sig var kärleken Charlie Gustafsson, 23. De har varit ihop sedan i mars och träffades via Sanna Lenken, 37, regissören till Min lilla syster.

Amy "Diamond" Deasissmont och Charlie Gustafsson har dykt upp mycket i vimlet på sistone.
Amy “Diamond” Deasissmont och Charlie Gustafsson har dykt upp mycket i vimlet på sistone.

– Jag är en oerhört stolt pojkvän. Jag kände inte Amy när hon filmade men jag är väldigt glad över juryns nomineringar, säger han till Hänt.

Amy Diamond må ha gott lottlös från galan men nu väntar desto mer tur i kärlekens lotteri. Artisten/skådisen har en lägenhet i Jönköping medan Charlie Gustafsson bor i södra Stockholm.

– Vi har inte flyttat ihop än men snart kanske, säger pojkvännen med en blinkning.

Foto: IBL, Scanbox

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons