Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Cecilias, 49, oväntade ord till FO&O-Oscar – skriver öppet om sin kärlek

01 jun, 2018 
Oscar Enestad och flickvännen Cecilia, 49
I början av året bekräftade Oscar Enestad och Cecilia Dahlbom sin relation exklusivt för Hänt. Nu skriver hon öppet om deras kärlek.
Annons

FO&O-medlemmen Oscar Enestad, 20, och 28 år äldre flickvännen Cecilia Dahlbom, 49, bekräftade sin kärlek och relation exklusivt för Hänt i början av året när de kom hand i hand på röda mattan under ELLE-galan. Men redan ett år innan bekräftandet har rubriker om deras kärleksrelation florerat i medierna, relationsryktet tog fart redan under Melodifestivalen 2017 då Oscar var ett av de tävlande bidragen tillsammans med de andra medlemmarna i FO&O.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi har varit tillsammans i snart tre år och bott ihop i ett och ett halvt. Det är inget konstigt alls, vi trivs ihop, sa Cecilia till Hänt då samtidigt som hon höll om Oscar.

Under efterfesten av galan betedde de sig öppet och avslappnat som ett par för första gången i ett så pass offentligt sammanhang, efter att de hållit relationen hemlig länge. Och andras åsikter om deras relation bryr de sig inte alls om.

– Att vi har varit tillsammans så länge säger väl det mesta, fortsatte Cecilia till Hänt.

Annons

Cecilia Dahlbom kommenterar ofta kärleksfulla emojis på Oscars bilder på Instagram, men nu har hon skrivit en mer utförlig kärleksförklaring till sin pojkvän.

Finast!”, skriver hon bland kommentarerna till en bild på Oscar.

Oscar själv har inte svarat på kommentaren.

FOTO: Ibl

Annons