TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Cecilia Ehrlings barfotabröllop på Maldiverna

12 dec, 2016 
https://image.hant.se/image-4948492?imageId=4948492&width=1320&height=689
Anja Nilsson
Cecilia Ehrling visar upp den lyxiga kärlekssemestern på Instagram.
Annons

“Let’s dance”-profilen Cecilia Ehrling, 32, överraskade alla när hon nyligen gifte sig i Stadshuset med sin fästman Fredrik Danermark, 39, för några veckor sedan. Kort efter den sparsmakade vigseln åkte kärleksparet på lyxsemester till Maldiverna där de hade en större ceremoni:

– Eftersom att själva vigseln enbart var för två vittnen så kände sig våra familjer lite blåsta på konfekten. Därför följer våra absolut närmsta familjemedlemmar med för att fira att vi gift oss, skriver Cecilia på sin blogg.

– Vi hade en helt privat middag avskilt från andra restauranger och gäster under palmerna på stranden precis vid vattenbrynet. Natten avslutades med dans och paraplydrinkar på bryggan intill vår middagsplats. Det var en helt magisk kväll, skriver hon på bloggen.

Kärleksparet har nu inga bröllopsfester att se fram emot men däremot några dagar med sol och bad:

– Nu är alla bröllopsfester och sånt över. Känns både lite tråkigt och jätteskönt. Nu kan jag äntligen säga att han är min. Min på riktigt!

Foto: IBL, Instagram

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons