Casper Janebrinks privata konversation med Rebecca Stella

Stella och Janebrink.

Hur ser Casper Janebrinks inkorg ut nu efter att han blivit singel?
För den som undrar det kan man nu få ett smakprov – då han nu delar med sig av en privat konversation med en känd tv-profil inför alla.
0:55

Efter reklamen: Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"

(0:55)

Det var på alla hjärtans dag som Casper Janebrink meddelade att han och hustrun Helena Janebrink valt att gå skilda vägar efter mer än 20 år tillsammans.

”Vi vill inte tappa den vänskap vi byggt upp under dom 23 år vi levt tillsammans, därför skiljer vi oss som vänner för familjens bästa. Tråkigt såklart men detta känns ändå som den bästa vägen att gå vidare i livet”, skrev Casper.

Nyligen berättade artisten för Hänt hur han mår.

– Jag mår bra. Det är alltid tråkigt med skilsmässa såklart. Många som blir drabbade, framförallt min familj, att man ska dela på sig. Men ibland är det bättre att man går isär än att vara kvar i ett förhållande, sa han då och la till:

– Vi valde tillsammans att detta var det bästa sättet för oss att leva vidare helt enkelt. Jag tyckte att jag och Helena fick väldigt bra feedback på det vi skrev på Instagram. Det bästa vi har gjort tror jag ändå, annars spekuleras det för mycket liksom. Alla tidningar spekulerar ju väldigt gärna om varför och hur. Men det är privat.

Breaking
11-barnsmamman Madeleine Ilmruds stora gravidlycka

Casper om rollen som pappa

Under årens lopp hann Casper och Helena mycket tillsammans. Bland annat har de barnen Alice, 18, och Felix, 15, ihop. Casper har tidigare berättat för Hänt om pappa-rollen när barnen blir äldre.

– All tid med barnen har olika stadier men det känns mysigt att de har börjat bli vuxna och de klarar sig mer på egen hand. Man kan gå in och stötta dem när de vill lite grann men oftast nu vill de vara lite för sig själva. Det handlar också om att man ska bryta sig loss från sina föräldrar och göra mer saker själv för att bli vuxen och klara livet på egen hand, sa han då Hänt.

Rebecca Stellas förvandling genom åren

Se klippet här!

Casper Janebrink delar med sig av privata konversationen med Rebecca Stella

Så nu är alltså Casper singel. Och huruvida det ser ut i hans inkorg kan man ju undra, men nu delar han faktiskt med sig av en privat konversation med ingen mindre än tv-profilen Rebecca Stella.

Det hela började med att Rebecca la ut en låt med Arvingarna på sin story och skrev:

”För alla som undrar. Den enda låten just nu. Arvingarna, mina idoler.”

På denna story har Casper svarat från sitt privata konto och skrivit:

”Gött är det”, varpå Rebecca svarar:

”Åh min Idol”.

Då passar Casper på att påminna henne om att se Melodifestivalen, där Arvingarna medverkade under lördagen.

"Då missar du inte Mello ikväll. Vi är med.”

Detta har Rebecca delat på sin story och skrivit:

”Skiter björnen i skogen?”, varpå även Casper har delat konversationen på sin Instagram-story.

FOTO: INSTAGRAM

FOTO: EERO HANNUKAINEN/TT/HÄNT

SENASTE NYTT!