LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Casper Janebrinks okända förflutna – nu kommer det fram

19 mar, 2023 
Jonna Lawaetz
Casper Janebrink
Casper Janebrink har en lång karriär som musiker bakom sig.
Men nu kommer hans okända förflutna upp till ytan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bingo Rimérs relation till Arvingarna: ”Hon drog från stan med Lasseman”Brand logo
Bingo Rimérs relation till Arvingarna: ”Hon drog från stan med Lasseman”

Det har hänt mycket i Casper Janebrinks, 53, liv under de senaste året. Vintern 2021 skiljde han sig från ex-frun Helena Janebrink, 45, och strax där efter kom det fram att han väntade barn med nya flickvännen Therese Andersson, 35. I september föddes deras gemensamma son Hugo.

Casper är en av frontfigurerna i det populära dansbandet Arvingarna tillsammans med Kim Carlsson, Tommy Carlsson och Lars "Lasseman" Larsson. Göteborgarna har i över 20 års tid skapat musik tillsammans och är en kvartett som ofta syns med stora leenden i sina ansikten.

Bandet har varit med i Melodifestivalen vid ett flertal tillfällen har genom åren turnerat land och rike för att framföra sina låtar.

Arvingarnas succé med nya showen

Just nu är de aktuella med sin egen show I love Arvingarna och de hade en storslagen premiär på Hamburge börs i Stockholm. Showen sattes till en början upp i Göteborg men under våren är det nu dags för bandet att ta sig an huvudstaden.

Annons

– Allt gick jättebra, det har funkat jättebra. Nu fattas det bara att stockholmarna kommer och kollar, sa då Casper till Hänt.

Premiären kom att bli kändistät och på vimmelbilderna från evenemanget fångades många välkända ansikten som Robin Bengtsson, Niclas Wahlgren och Nanne Grönwall.

Casper Janebrink avslöjar okända karriären

Att Arvingarna gjort succé med sin musik är det ingen tvekan om. Bandet har också varit öppna om att de haft en del bråk genom åren och att de vid vissa tillfällen funderade på att lägga ner bandet.

I en intervju med Aftonbladet berättar Casper om att bandet tvingades göra en förändring för att få tillbaka gnistan.

– Vi bestämde oss för att göra en förändring så vi bytte bokningsbolag, skivolag och tog hjälp för att sakta men säkert nå de mål vi hade satt upp. Naturligtvis en chansning, hade vi inte lyckats så kanske vi hade fått hitta på något annat att göra.

Sedan avslöjar Casper att han har en okänd karriär, som han hade kunnat återvända till om det hade skitit sig med Arvingarna.

– Jag är snickare från början så jag funderade på att ta upp det igen.

FOTO: Karin Törnblom/TT, SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet

Annons