LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Casper Janebrink visar upp tatueringen – efter kärlekslyckan med Therese

29 jun, 2022 
Casper Janebrink
Dansbandsstjärnan Casper Janebrink har skiljt sig från tidigare hustrun Helena och är nu tillsammans med flickvännen Therese.
Nu avslöjar han sanningen om tatueringen.
– Jag tatuerade henne på vänstra armen, säger han.
Annons
Casper Janebrink skiljer sig med hustrun Helena – egna ordenBrand logo
Casper Janebrink skiljer sig med hustrun Helena – egna orden

Dansbandsprofilen Casper Janebrink, 52, är känd från bandet Arvingarna som bildades år 1989. Genom åren har de bjudit på många låtar, varav en av dem är den riktiga klassikern Eloise.

Bandet turnerar runt om i Sverige än idag och består av Casper Janebrink, Kim Carlsson, 50, Tommy Carlsson, 53, och Lars Larsson, 50.

Casper Janebrink väntar barn med nya flickvännen

Caspers kärleksliv har nog inte undgått någon. Tidigare i år meddelade han att han och tidigare hustrun Helena Janebrink, 44, gått skilda vägar efter 23 år tillsammans. Det var i ett inlägg på Instagram som han berättade om nyheten.

Vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner, vi vill inte tappa den vänskap vi byggt upp under dom 23 år vi levt tillsammans”, skrev han då.

Annons

Men inte långt efter skilsmässan kom beskedet om att Casper hittat kärleken på nytt i mäklaren Therese Andersson, 33, och att de dessutom väntar barn ihop.

Casper avslöjar sanningen bakom tatueringen: ”Tatuerade henne på vänstra armen”

Casper Janebrink har armarna fulla av olika tatueringsmotiv. På hans högerarm har han temat musik och runt handleden står det: ”Musiken är mitt liv”.

På andra armen har han en tatuering på en tjej som håller i en gitarr, men innan det var det något annat.

– Många år tidigare hade jag tatuerat mig på vänster axel, en örn, som många killar gjorde. Men jag tog bort den med laser för att få plats med nya motiv, berättar han för Expressen.

Det var när Casper hittade en tecknad bild på Marvel- hjälten Elektra som han fick en idé.

– Jag tatuerade henne på vänstra armen och fick sedan mersmak. Det blev lite tjejer, olika pinuppor. Och så har jag en text från en Elvis Presley-låt på samma arm. Vid axeln står det ”You´re the devil” och nere vid handleden ”in disguise”, säger Casper till Expressen och förklarar symboliken:

– Det är vackra tjejer, men man ska passa sig för dem för det är en falsk skepnad.

FOTO: Hanna Brunlöf Windell/Expressen/TT

Annons