TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Casper Janebrink visar upp nya lyxköpet – så mycket kostar nya bilen

11 jul, 2022 
CASPER JANEBRINK
Det är ingen hemlighet att Casper Janebrink har ett stort intresse för snabba bilar och motorcyklar.
Nu visar han upp nya lyxköpet och det nya vrål-åket är inte i den billigaste klassen.
Annons
Casper Janebrinks lycka efter resan över AtlantenBrand logo
Casper Janebrinks lycka efter resan över Atlanten

Casper Janebrink, 52, har varit omtalad den senaste tiden. På alla hjärtans dag i år meddelade han att han och ex-hustrun Helena Janebrink, 44, går skilda vägar. Kort efter det berättade han att han hade funnit kärleken på nytt, nämligen i mäklaren Therese Andersson, 33.

Efter det kunde paret även berätta att de väntar barn ihop! Om allt går som det ska så kommer parets första gemensamma barn till världen nu i september. Casper har tidigare berättat om problematiken kring förlossningen – om han har riktigt otur kommer han nämligen inte kunna vara på plats.

– Repeterar vi kan jag såklart sticka iväg. Men är det show kan jag inte bara dra, det funkar inte så. Då får jag åka så fort vi är klara. Men jag håller verkligen tummarna och hoppas att barnet kommer några dagar innan det är premiär för höstens show, sa han till Aftonbladet.

Casper Janebrinks entré till Bingolotto sommarkväll

Även på den karriärmässiga fronten har det gått som på räls för Caspers och Arvingarnas del. Under våren har vi kunnat följa dem i det egna programmet Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan. Programmet är riktigt uppskattat och nu hoppas tittarna på ännu fler säsonger.

Annons

Casper har även, precis som förra året, en av huvudrollerna i Bingolotto. Tillsammans med Agneta Sjödin, 54, leder han nämligen Bingolotto sommarkväll.

Bingolotto sommarkväll har nu haft premiär och avsnitten sänds varje söndag från Askims camping utanför Göteborg. När Casper anlände till campingen på söndagskvällen gjorde han dock en entré som heter duga.

Han kom nämligen in-glidandes i sin splitternya Porsche Taycan som han unnat sig. Sportbilen är eldriven och har 476 hästkrafter. Årsmodellen är 2022. Casper hintade om det nya lyxköpet tidigare i år och nu är den alltså i Caspers ägor.

”Parkerat bland stugorna på Askims strand, i kväll kör vi Bingolottos sommarkväll”, skrev han på Instagram och visade upp bilen.

Så mycket kostar Casper Janebrinks nya lyxköp

I bilden kan man se att det är en Porsche Taycan cross turismo som Casper införskaffat. Det är lyxbilmärkets allra senaste modell och som utgör en viktig del i Porsches satsning på att göra elbilar, och har en maxhastighet på omkring 220 kilometer i timmen.

Annons

”En mer praktiskt inriktad version av Porsches helelektriska sportbil Taycan,” beskriver Andreas Lundberg, PR-ansvarig på Porsche Sverige i ett mejl till Expressen.

Bilen som Casper nu kör runt i kostar från 1,1 miljoner kronor och uppåt, beroende på tillval och annat.

Caspers nya lyxköp har inte heller gått följarna obemärkt förbi. Nu är det många som har ett och annat att säga om sportbilen.

”Inte så mycket till familjebil....”, skriver en person.

”Vilken bil du har glider i”, skriver en annan.

”Snygg bil”, hälsar en tredje.

FOTO: DEROS ANDERS/Aftonbladet, Tommy Holl/TT

Annons