Casper Janebrinks öppna markering mot exet Helena

Casper Janbrink Helena

Under början av 2022 gick Casper Janebrink ut med att han och hans fru sedan 20 år tillbaka, Helena, ska skilja sig. Efter det har de båda uttalat sig i media där de råder en viss turbulens. Nu markerar den tidigare artisten mot ex-frun.
1:22

Efter reklamen: Arvingarna om framtiden i Melodifestivalen

(1:22)

Slå på ljud

Frontfiguren i Arvingarna, artisten Casper Janebrink, 52, är en folkkär artist i Sverige sedan många år tillbaka. I över 30 år har han turnerat runt landet med sitt band, som än idag är ett aktuellt dansband.

Casper Janebrink länge varit gift med Helena Janebrink, 44. Men på självaste alla hjärtans dag meddelade artisten att de efter över 20 års äktenskap ska skilja sig i från varandra. Casper berättade med egna ord om beslutet i ett inlägg på Instagram, och poängterade att han och Helena skiljs åt som vänner.

I en exklusiv intervju med Hänt har även Helena understrykt att deras vänskap fortgår trots att deras äktenskap nått sitt slut.

– Nu ska Casper och jag skiljas och det känns som en befrielse! Jag mår superfint, jag har massor av roliga saker att se fram emot, berättade hon glatt.

Lättande orden från Helena: ”Äntligen säger jag bara”

Fast än paret valt att gå skilda vägar bor de forna makarna fortfarande under samma tak, nämligen i den vackra arkitektritade lyxvillan som ligger i utkanten av Floda några mil utanför om Göteborg.

Men i juni går Helenas flyttlass och då får hon äntligen flytta närmre stadskärnan, något som hon anser passar henne bättre.

– Att bo ute på vischan har aldrig varit min grej. Jag vill ha ”hålligång”, jag älskar centrum. Jag är en levnadsglad tjej, så snart flyttar jag till en toppmodern lägenhet i Göteborg! Den är fantastisk trea. Riktigt lyxig. Jag kommer ha mitt. Jag ser verkligen fram emot ett liv i storstan. Så snart slipper jag mitt ex. Äntligen säger jag bara, berättade Helena till Hänt.

Caspers markering mot Helena

Men fast än paret faktiskt skiljs åt som vänner har det funnits turbulens mellan dem – som i så många andra skilsmässor. De forna makarna träffades trots allt när de endast var 21 respektive 29 år, och under den tiden har det hunnit hända mycket. Bland annat har de barnen Alice, 18, och Felix, 15, tillsammans.

Exklusivt
Helena bryter tystnaden om skilsmässan: ”Kniv i hjärtat”

I en intervju med Hänt berättade Helena Janebrink om sitt perspektiv på skilsmässan, och konstaterar att den har varit smärtsam.

– Du vet, efter så här många år… Det känns som att jag fått en kniv i hjärtat. Det är klart att det gör ont, det är klart att det skär i hjärtat. Självklart känner jag en stor tomhet och besvikelse.

Ibland efter ett uppbrott kan det vara tufft att följa varandras liv, även om paret själva har uttalat sig att det fortfarande är vänner, och dessutom bor under samma tak – så har Casper Janebrink valt att avfölja ex-frun Helena på Instagram.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!