LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Casper Janebrink har fått nog – tvingas ta upp händelsen på allvar

12 dec, 2023 
CASPER JANEBRINK, ARVINGARNA
Nu är det allvar. Killarna i Arvingarna har fått nog och tvingas nu gå ut med ett budskap som är väldigt viktigt.
”!! VIKTIG INFORMATION !!”, skriver de.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Frågan som får killarna i Arvingarna att svettas: ”Femsiffrigt...”Brand logo
Frågan som får killarna i Arvingarna att svettas: ”Femsiffrigt...”

Arvingarna är ett av Sveriges absolut mest älskade dansband. Just nu har de fullt upp med sin julturné som de gör tillsammans med Linnea Henriksson. I skrivande stund befinner de sig i Stockholm.

Men mitt i allt turnerande har de stött på patrull. Faktum är att de nu måste prata allvar med fansen, då de märkt att flera fans gått rakt i fällan.

Casper Janebrink, 53, är frontman i bandet och har därför tagit på sig huvudansvaret nu när det brinner i knutarna. I ett inlägg på Instagram har Arvingarna nu satt ner foten.

– Heej, Arvingarna här!, säger Arvingarna i kör. Casper fortsätter:

– Det figurerar jättemycket falska konton nu på Facebook och Instagram. Konton som utger sig för att vara vi i Arvingarna. Privat Kim, privat Tommy, privat Casper och privat Lasseman. Men vi har inga sådana konton!

Annons

Arvingarna varnar följarna – säger till på skarpen

Till varningen skriver de också en text som förklarar problematiken kring att folk utger sig för att vara dem och låtsas sälja biljetter till deras konserter.

”‼️ VIKTIG INFORMATION i klippet ovan! ‼️”, skriver de och fortsätter:

”Bedragare använder våra namn och skapar konton och ber fans om pengar, säljer VIP-biljetter eller försöker inleda kärleksrelationer. DET ÄR INTE VI! Svara INTE dessa personer, blockera och anmäl på direkten. Vi har våra officiella konton där du kan följa oss och vad vi gör. VAR RÄDDA OM ER DÄRUTE! Kram från Arvingarna”

Casper Janebrink utsatt för bedragare – pekades ut som singel

Det här är inte första gången som Casper blivit utsatt för liknande saker. I somras gick det till och med så långt att följarna började spekulera om Casper gjort slut med flickvännen Therese Andersson, 34, som han har sonen Hugo, 1, med.

Spekulationerna grundade sig i att någon hade sett på Facebook att Casper hade "singel" som relationsstatus. Det var ju bara en liten detalj; det var inte Casper Janebrinks riktiga Facebook-konto, utan ett fejkat sådant.

”Casper, såg på din Facebookprofil att du skrivit att du är singel men du är ju inte singel du är ju i ett förhållande”, skrev en följare då.

Detta stämde ju såklart inte, för om man tittar på Caspers riktiga profil så har han denna beskrivning.

”Parstilleson, bor, i floda älskar havet familj: Alice Felix, Therese & Hugo och hunden Roman

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons