LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Casper Janebrink uppläxad efter beteendet – nu tvingas han agera

23 maj, 2024 
Casper Janebrink har fått kritik för relationen till tv-tittarna i Bingolotto – att han pratar för snabbt.
Men nu agerar han.
– Jag ska lugna ner mig och inte stissa upp mig, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Filip Bergs panik i Björnzone: ”För sent att dra mig ur”Brand logo
Filip Bergs panik i Björnzone: ”För sent att dra mig ur”

Casper Janebrink, 54, har fullt upp med Arvingarna. Inom kort släpper de låten Rytmen av ett regn, uppträder på Drömmen festival och ska ut på sommarturné.

Mitt i allt detta har han också varit på plats i Göteborg och jobbat med förberedelser inför sommarens Bingolotto. Sedan 2021 är Casper programledare för Bingolotto Sommarkväll tillsammans med Agneta Sjödin, 56.

– Det är en ynnest att få jobba ihop med Agneta Sjödin. Hon har kunskapen och har gjort mycket tv genom åren, det är lugnt och skönt och jag kan luta mig lite mot henne när det gäller erfarenhet. Och så kan jag få leka lite i programmet och skoja till det, så som jag gillar att göra, hitta på lite bus och sådär, säger Casper till Hänt.

Annons

Casper Janebrink om hektiska sommaren

Med andra ord kan man räkna ut att det kommer bli en hektisk sommar för Casper eftersom det både är Bingolotto och sommarturné som står på agendan.

– Det kommer bli lite tight på några ställen. Jag vet att vi ska vara i Finland och spela tre kvällar med Arvingarna, sedan får jag kasta mig in i en taxi till flyget ner till Bingolotto på söndag. Sedan upp till Åland igen på måndag morgon, säger Casper och fortsätter:

– Så det blir någon vecka där som är lite stressig, men det är ju så det ska vara på sommaren också. Man är ganska van vid att turnera på sommaren, det är lite roligt också att få vara ute och framför allt möta publiken runtom i Sverige.

Att Casper och Agneta gör bra ifrån sig i Bingolotto kan nog de flesta hålla med om.

– Ja vi är ju en bra kombo, säger Casper till Hänt.

Casper Janebrink agerar – ska ändra beteendet

Men att hoppa på Bingolotto helt och hållet är inte en fråga som Casper fått ännu.

Annons

– Alltså somrarna räcker ju gott. Men skulle man få förfrågan om att göra det andra Bingolotto också så klart att det hade ju varit en ära, säger han.

Det enda som tittarna kan ha haft åsikter kring under årens lopp är att Casper lätt kan bli lite för taggad i tv-rutan och prata snabbt. Detta är något som han är medveten om och inför årets säsong kommer han agera.

– Ja Agneta har väl gett lite tips, men sedan har man väl anammat lite själv vad jag ska tänka på. Det är att ta det lite lugnt och lugna ner mig och inte stissa upp mig för mycket, säger Casper till Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons