LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Casper Janebrink tackar för sig – osäkra beskedet för framtiden

20 aug, 2023 
Agneta Sjödin och Casper Janebrink leder nu sista programmet av Bingolottos Sommarkväll.
Men blir det en säsong till för Casper eller Agneta?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Rickard Olssons ilska efter beskedet i Bingolotto: ”Vilken skandal”Brand logo
Rickard Olssons ilska efter beskedet i Bingolotto: ”Vilken skandal”

Bingolottos Sommarkväll lider mot sitt slut och tittarna står inför sista avsnittet med Agneta Sjödin och Casper Janebrink som programledare.

Programmet hade premiär för två år sedan och har varit uppskattat hos tittarna. Frågan är ifall det blir en till säsong med radarparet?

Bingolotto om Casper Janebrink och Agneta Sjödin: ”Jättenöjda”

För Hänt bekräftar John Sarafian, pr-ansvarig för Bingolotto, att de är nöjda med Agneta och Caspers insats som programledare.

Annons

”Vi är jättenöjda med Casper och Agneta och programmet är mycket uppskattat av våra spelare och tittare”, skriver John Sarafian i ett meddelande till Hänt.

Bingolotto Sommarkväll filmas från Lisebergs camping Askim Strand, med Casper Janebrink och Agneta Sjödin.
Casper Janebrink och Agneta Sjödin.
Annons

Svaret om en ny säsong av Bingolottos Sommarkväll

Men frågan många ställer sig är ifall det blir en till säsong för radarparet. John Sarafian förklarar att det kommer göras en utvärdering efter sommaren. I nuläget kan han inte avslöja hur framtiden för programledarparet ser ut.

”Efter säsongsavslutningen kommer vi att göra en utvärdering av sommaren som har gått och ser hur det kan bli nästa sommar efter det. Vi ber om att få återkomma med besked om detta senare under hösten”

I sista programmet så gästar Casper Janebrinks band Arvingarna och troligtvis kommer tittarna få ta del av sång från Casper.

Men det blir ingen ledighet för Caspers del efter avslutningen. Arvingarna har nämligen befunnit sig på en turné under sommaren med anledning av att låten Eloise fyllt 30 år.

Nästa helg uppträder Arvingarna både i Jönköping och i Skövde, vad som väntar därefter för artisten återstår att se!

Hänt har sökt Casper Janebrink.

FOTO: TV4 / TT

Annons