LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Casper Janebrinks stora lycka i Bingolotto: ”Är det sant?”

06 aug, 2023 
Moa Risberg
Casper Janebrink i Bingolotto sommarkväll
Mitt under sändningen fick Casper Jarnebrink en rejäl överraskning.
I Bingolottos sommarkväll fick Casper själv känna på vinstglädjen.
Under kvällens första Bingo utbrast han ”Jag vann!!”
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kiana om när hon jobbade ihop med Björn Ulvaeus: "Han är fantastisk"Brand logo
Kiana om när hon jobbade ihop med Björn Ulvaeus: "Han är fantastisk"

I sommar sänds den tredje upplagan av programmet Bingolottos sommarkväll på TV4. I tre år har programledaren Agneta Sjödin, 55, och dansbandsstjärnan Casper Janebrink, 53.

Tillsammans har programledarna bildat en stark duo som nu blivit en självklarhet på kanalen under sommaren och även en självklar favorit hos svenska folket som sitter bänkade hemma i sofforna.

Programmet Bingolottos sommarkväll spelas in på Askims camping i Göteborg. I programmet gästas Agneta och Casper av flera spännande gäster, som ihop med dem spelar bingo i det uppbyggda tältet på campingen.

Under kvällens program gästades Agneta och Casper av artisten Kiana, 16, som medverkade i Melodifestivalen detta året och gjorde succé med sin låt - Where did you go.

Söndagens sändning gästades även av minnesmästaren Jonas von Essens som vunnit flera tävlingar med sitt knivskarpa minne och sin otroliga förmåga att memorera.

Casper Janebrinks lycka under direktsändningen

En kort stund efter att programmet dragit igång inträffar något oväntat. Det är mitt under ettans bingo som Casper brister ut i ett glädjerop:

Annons

– Åh, jag fick bingo!

– Nej, är det sant?! Nämen, ring in! Vad fick du då?, frågar Agneta.

– Jag fick hundra kronor i kontant. Bingo!, säger en glad Casper.

Dansbandslegenden kammade hem vinsten mitt under sändningen och tittarna kunde tydligt se att han var otroligt glad och exalterad över bingovinsten.

Inte bara Casper Janebrink hade tur under Bingolotto

Kort efter att Casper utropat sitt segerrop och det första bingot är avslutat, är det dags för Casper att ta emot det första samtalet till studion, från en kvinna som ringt in för att tävla i segmentet ”Lådorna”.

Kvinnan som ringt in till studion får välja en siffra och bakom varje siffra döljer sig olika vinster. När hon valt en siffra vänder Casper på luckan och möts då av ytterligare en lucköppning som ger kvinnan chans till att vinna en bil.

Hon hade tur och kammade hem kvällens stora vinst, nämligen en bil. Kvinnan verkar minst sagt vara en turgumma, för när Casper gratulerar henne till den stora vinsten berättar hon att det inte är första gången hon vunnit en bil i programmet, utan andra.

FOTO: TV4 Play

Annons