robinson 2023

Caroline Perssons kamp med hälsan efter Robinson – tappade allt hår

Caroline Persson I Robinson 2023

Minimalt med mat och hårda tävlingar – deltagarna i Robinson behöver genomlida mycket under inspelningen.
Nu visar Caroline Persson upp hur mycket hår hon tappade efter resan.
Robinson-Carolines förnedras framför alla – nu avslöjas allt
0:53

Efter reklamen: Robinson-Carolines förnedras framför alla – nu avslöjas allt

(0:53)

Slå på ljud

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Deltagarna i Robinson tvingas klara sig helt själva på en öde ö utan mat och en bekväm säng att sova i, samtidigt som de ska prestera på tävlingar och klara av det sociala spelet.

Vinnaren åker hem med den åtråvärda Robinson-statyetten och en vinstsumma på en halv miljon kronor.

Caroline Perssons kamp med hälsan efter veckorna i Robinson

Caroline Persson, 24, är en av deltagarna i årets säsong av Robinson. På ön i Malaysia fick hon testa på vildmarkslivet med allt vad det innebar och det visade sig att allt inte var guld och gröna skogar.

I en TikTok visar Caroline nu upp hur mycket hår hon tappade efter tiden på ön – och det var inte lite.

Till Hänt berättar hon nu hur det hela började.

"Det konstiga var att när man kom hem så märkte jag ingenting, då tappade jag ingenting. Men sen efter typ drygt en månad så började jag tappa sjukt mycket hår, jag kunde dra 2 drag med borsten och det kom stora tussar av hår. När jag vaknade på morgonen låg massa hår på kudden. Min frisör vågade inte röra mitt hår eller göra något för allt bara ramlade av", skriver hon i ett meddelande och fortsätter:

"Jag tappade massa hår i typ 5 månader men nu är det som vanligt igen, men jag har ju typ hälften av håret kvar! Läkarna sa att det var vanligt pga den stora viktnedgången och extrema näringsbristen! Det var ju såklart inte roligt att tappa hälften av håret men det är ju trots allt bara hår, finns mycket värre saker så ska inte klaga!", skriver Caroline.

Caroline Persson visar upp hur mycket hår hon tappat

Caroline om hur hon mådde efter Robinson – ”Hade svårt”

Intaget av föda som deltagarna i Robinson får i sig dagligen är inte mycket. Mestadels av tiden ser vi dem äta kokosnötter och annat som dem hittar, allt från småkryp till fiskar.

Caroline berättar att när hon kom hem från inspelningen av programmet hade hon svårt för att äta.

”I övrigt så hade man svårt att äta efter, man åt massa men kroppen kunde inte behålla maten för man åt ju alldeles för mycket. Men man var ju så hungrig och desperat efter mat så man brydde sig inte utan åt bara på ändå, allt man fick tag i! Jag mår jättebra efter Robinson men direkt efter märkte man tydligt hur mycket hälsan hade tagit stryk”, skriver hon till Hänt.

FOTO: TikTok, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN