true love

Caroline Kronqvist har hittat kärleken igen – så träffades paret

Caroline Kronqvist.

True love-paret Caroline Kronqvist och Angelo Jovic gjorde slut för drygt ett år sedan.
Nu avslöjar Caroline att hon hittat kärleken på nytt.
Träffade på varandra av en slump”, skriver hon till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

True love-Angelos ord till Carro efter sanningsceremonin: ”Tveksam”
0:45

Efter reklamen: True love-Angelos ord till Carro efter sanningsceremonin: ”Tveksam”

(0:45)

Slå på ljud

Caroline Kronqvist lyckades hitta kärleken när hon medverkade i dejtingprogrammet True love Sverige. När singlarna åkte till Toscana i förhoppningen att hitta en partner fanns det en person som stack ut lite extra för henne – nämligen tv-profilen Angelo Jovic.

Efter programmet kunde Caroline avslöja för Hänt att paret inte bara hade inlett en relation med varandra, utan att de även blivit sambos.

– Jag och Angelo är ett par idag! Vi är snart sambor till och med. Vi delar många gemensamma drömmar och mål, så det känns såklart superkul att bygga upp ett gemensamt liv tillsammans med honom!, avslöjade Carro då för Hänt.

Men förhållandet skulle komma att ta slut.

Caroline Kronqvist om uppbrottet med Angelo Jovic

Bara ett par månader efter att finalen av True love sändes kom Caroline med ett dystert besked. Det hade länge spekulerats i om hon och Angelo fortfarande var tillsammans, och efter att ha tröttnat på frågan delade hon ett inlägg på sin Instagram och bekräftade uppbrottet.

Får fortfarande denna fråga minst 100 gånger om dagen, och jag har inte ”gått ut” med det här på instagram så väljer att göra det nu så ni får ett svar.

Carro fortsatte:

Jag och Angelo har gjort slut. Vi båda mår bra och har omgett oss mycket av vänner och familj på sista tiden. Vi önskar varandra det allra bästa!” skrev hon.

När Hänt nådde Angelo kunde han ge sin syn på uppbrottet.

”Det funkade inte helt enkelt så vi valde att gå skilda vägar, men vi önskar varandra det bästa”, skrev han.

Caroline Kronqvist har hittat kärleken igen

Nu har det snart gått ett år sedan Caroline och Angelo valde att gå skilda vägar. Men nu kommer hon med ett glädjande besked – Caroline har nämligen hittat kärleken på nytt. I en video på sin Tiktok hintar hon om relationen.

@caroline.kronqvist

POV Ni har hela tiden bott i samma stad, 10 min ifrån varandra ❤️‍🔥 #foryou #foryoupage #love #lovestory #pov

♬ Play with Fire (feat. Yacht Money) - Sam Tinnesz

När Hänt når Caroline kan hon bekräfta att det är nya pojkvännen i videon och berättar att de träffades av en slump i Norrköping.

Det stämmer. Vi träffade på varandra av en slump i Norrköping. Det var något speciellt redan från början! Vi är båda från samma stad”, skriver hon till Hänt.

Gratulerar!

FOTO: Karin Törnblom/TT, TIKTOK

FRÅN FÖRSTASIDAN