caroline kejbert

Caroline Kejberts ilska – ryter ifrån mot momshamingen: ”Förbannad”

Caroline Kejbert

Caroline Kejbert har tillsammans med Joachim Rickling två döttrar.
Nu ryter tv-profilen ifrån mot momshamingen hon fått utså.
– Det kan brista för mig, säger hon.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför splittras Caroline Kejbert och Joakim Rickling
0:27

Efter reklamen: Därför splittras Caroline Kejbert och Joakim Rickling

(0:27)

Slå på ljud

Bonde söker fru har förgyllt de svenska tv-tittarna sedan starten 2006. Varje år går relationer i kras men vi får även lyckligare slut då flera par gift sig och skaffat barn.

Caroline Kejbert, 33, hittade kärleken i TV4:s dejtingprogram Bonde söker fru. Där föll hon och bonden Joacim Rickling, 31 pladask för varandra och hittade kärleken.

Efter deras resa i dejtingprogrammet har vi fått följa paret i deras egna serie på TV4 Play som de kallade Bondeparet. Där vi kunde följa parets renoveringsresa på Tuna gård. Där de i dagsläget bor.

Bonde söker fru-paret blev gravida under inspelningen

Paret hittade varandra under sommaren 2017 och har sedan dess fått döttrarna Wilda och Molly tillsammans.

I en intervju med Mama berättar Caroline om livet direkt efter inspelningen av programmet.

Kort efter inspelningen av Bonde söker fru så flyttade jag hem till Joacim. Det gick väldigt snabbt allting, och det kändes så rätt för oss båda. Sen började vi spela in ”Bondeparet”. Det var en tuff inspelning som satte kärleken på prov direkt. Vi renoverade Tuna gård, parallellt med att vi hade våra andra jobb. Joacim är spannmålsbonde och jag jobbade under den här tiden inom IT. Under inspelningen blev jag gravid, säger Caroline.

Caroline Kejberts ilska mot momshaming

Att vara en offentlig person och samtidigt uppfostra sina barn kan vara en kombination som är väldigt utlämnade. I intervjun berättar Caroline vidare om vad hon tycker om människor som uttalar sig om hur de ska uppfostra sina barn.

– Jag avskyr momshaming! Det är något jag verkligen inte förstår. Att kvinnor ska läxa upp varandra, säger Caroline och fortsätter:

– Som mamma vet du absolut bäst vad ditt barn behöver eller vill. Om jag får kommentarer skickat till mig angående min roll som mamma. Det är de få gångerna det kan brista för mig och jag kan bli riktigt förbannad. Och det är inte ofta jag blir det.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN