LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Caroline Kejberts familjelycka: "Både jag och Jocke blev chockade"

02 aug, 2023 
Simon Lundh
Caroline Kejbert
Caroline Kejbert och Joacim Rickling har kilat stadigt sedan de blev ett par efter deras medverkan i Bonde söker fru 2017.
Nu visar Caroline upp familjelyckan på sin blogg.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Matthew Haggerty om kyssen bakom kulisserna i Bonde söker fruBrand logo
Matthew Haggerty om kyssen bakom kulisserna i Bonde söker fru

Caroline Kejbert, 33, och Joacim Rickling, 31, hittade varandra i TV4:s ofantligt populära program Bonde söker fru 2017. Paret är inne på sitt sjätte år tillsammans och har fått barnen Wilda och Molly. 2019 fick paret sin första dotter Wilda och förra året föddes deras andra dotter Molly.

Caroline Kejbert om yngsta dotterns födsel

I samband med den yngsta dotterns födsel delade Caroline med sig av sina tankar kring det nya tillskottet i familjen.

”Välkommen till världen vår lilla tjej. Det var tufft men vilken belöning sen! Tänk att vi nu är en familj om fyra - och jag älskar er så att det gör ont i hela kroppen, min Joacim och våra två tjejer”, skrev Caroline då på plattformen.

På sina sociala medier visar Caroline upp både sitt professionella liv med sin gårdsbutik, men delar även med sig av de mer privata sidorna av sitt liv med familjen. Förutom sitt Instagramkonto bloggar Caroline även för Mama. Där hon nyligen delade med sig av ett roligt familjebesked gällande dottern Wilda.

Annons

Caroline Kejbert visar upp nya familjelyckan

Deras äldsta dotter fick för sig att börja cykla. Något som hon snabbt visade sig bemästra. Det skriver Caroline om på sin blogg.

"Wilda bestämde sig här en morgon att ”idag ska jag lära mig cykla”. Sagt och gjort! Vi åt frukost tillsammans sen var det dags för mig att åka och jobba och Jocke planerade för en dag ute med tjejerna. Efter en stund får jag ett klipp skickat till mig där Wilda cyklar, alldeles själv!", skriver hon på bloggen och fortsätter att berätta om paret stora förvåning över att dottern nu hade börjat cykla:

"Jocke hade inte ens fått titta åt hennes håll fick jag höra sen, haha… Hon hade bara bestämt sig och tragglade själv en stund innan hon ville visa pappa att hon minsann lärt sig cykla. Måste erkänna att både jag och Jocke blev både chockade och otroligt imponerade! Stort för henne, och oss!".

FOTO: Privat / TV4

Annons