LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bondeparets dystra besked – Caroline Kejbert ger svar efter frågorna

26 sep, 2023 
BONDEPARET, CAROLINE KEJBERT, JOACIM RICKLING
Caroline Kejbert och Joacim Rickling fann varandra i Bonde söker fru. Efter det fick vi se dem i egna tv-serien Bondeparet, en serie som de sedan fortsatte med på Youtube.
Nu kommer Caroline med ett nytt besked angående Youtube-serien.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmammaBrand logo
Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmamma

Bonde-paret Caroline Kejbert, 33, och Joacim Rickling, 31, fann varandra i Bonde söker fru 2017. Sedan inspelningarna har mycket hänt. Paret är inne på sitt sjätte år tillsammans och de har fått döttrarna Wilda, 4, och Molly,1, ihop.

Paret fick Wilda år 2019 och nästan exakt på dagen tre år senare kom lilla Molly till världen. Då berättade Caroline om den stora glädjen över att ha fått utöka familjen ytterligare.

”Välkommen till världen vår lilla tjej. Det var tufft men vilken belöning sen! Tänk att vi nu är en familj om fyra - och jag älskar er så att det gör ont i hela kroppen, min Joacim och våra två tjejer”, skrev Caroline då.

Därför försvann Bondeparet från TV4

Vid sidan av familjelivet har Caroline och Joacim fullt upp. Paret driver bland annat en gårdsbutik och de renoverar mer än gärna saker och ting.

Annons

Men att Caroline och Joacim blev älskade av svenska folket råder det inga tvivel om. Efter deras medverkan i Bonde söker fru startade de en Youtube-kanal där vi fick följa deras resa ihop.

Vi fick även se dem i serien Bondeparet på TV4. En tv-serie som tyvärr inte verkar få någon fortsättning i dagsläget.

”Det var galet kul men dygnet har för få timmar! Kanske om TV4 ringer och frågar om en tredje säsong.”, skrev Joacim under en frågestund på Instagram.

Efter det hade Caroline och Joacim stora framgångar med sin Youtube-serie Bondeparet. De släppte ungefär ett avsnitt i månaden och hade många trogna tittare.

Caroline Kejberts dystra besked om Youtube-serien

Men senaste videon publicerades för drygt ett år sedan, vilket har gjort att deras följare börjat sakna serien.

Instagram är det nu en person som undrar hur det egentligen blir med serien.

”Hej fina ni. Har ni ingen Youtube-kanal mera? Saknar er så mycket.”, undrar en följare.

Nu väljer Caroline att ge svar på tal.

”Åh, vi hann helt enkelt inte med. Det var så roligt men svårt att få ihop med en liten Molly (som var nyfödd då) och vårbruk och öppning av ny butik på det. Hoppas känna att det finns mer tid längre fram.”, skriver Caroline Kejbert.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

Annons