caroline kejbert

Bonde söker fru–Caroline Kejbert visar upp familjelyckan

Caroline Kejbert

Caroline Kejbert hittade kärleken i Joacim Rickling i Bonde söker fru 2017.
På instagram visar hon frekvent upp sitt liv.
Nu visar hon upp familjelyckan för följarna.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmamma
0:20

Efter reklamen: Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmamma

(0:20)

Slå på ljud

Caroline Kejbert, 33, och Joacim Rickling, 31, fann varandra i TV4:s program Bonde söker fru 2017. Efter det fick vi följa med de båda i ett annat program på TV4 något som de kallade Bondeparet. Där vi följde parets renovering.

Paret har varit ihop sedan de hittade varandra i programmet och har sedan dess blivit föräldrar till barnen Wilda och Molly.

Caroline använder sig flitigt av sitt Instagram konto och efter att dottern Molly föddes tog hon till plattformen och berättade om sina känslor efter födseln.

”Välkommen till världen vår lilla tjej. Det var tufft men vilken belöning sen! Tänk att vi nu är en familj om fyra - och jag älskar er så att det gör ont i hela kroppen, min Joacim och våra två tjejer”, skrev Caroline på Instagram när Molly var född.

Caroline Kejbert visar upp valborgsfirandet med familjen

Livet rullar på för paret och nu visar Caroline upp familjelyckan för sina följare på Instagram.

”Vår valborgsmässoafton i bilder. Från häng hemma, till pizza/pastalunch på Wenngarn sen lek, strosande och glass i Sigtuna”, skriver Caroline och fortsätter att berätta vad familjen hittade på under den dagen:

”På vägen hem stannade vi till i Hjälstaviken för att njuta av alla vitsippor en snabbis för att sen åka hem och fixa i trädgården. En riktig toppendag! ”.

ANNONS: Drömmer du om storvinsten? Ta chansen att bli en vinnare. Upptäck mer här (länk till Postkodlotteriet). Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se

Följarnas fina ord till Caroline Kejbert

Även Carolines följare var inne och kommenterade på hennes konto.

”Vad ni hann med mycket fint o roligt på Valborg”, skriver en följare.

”Härliga familjen ! Fina ni är.”, kommenterar en annan på konton.

”Det ser ut som ni har haft en jättetrevlig valborg, så himla fina bilder”, skriver en tredje.

Caroline Kejbert driver gårdsbutik med Joacim

Förutom familjelivet så har Caroline fullt upp med att driva en gårdsbutik. Något som hon om hon tidigare berättat för Hänt.

– Allt går väldigt bra. Nu är det galet mycket jobb, jag har ju en webbshop också som tillhör min butik. Och det tar väldigt mycket tid parallellt med att vi måste lägga extra krut på nya butiken. Så Jocke jobbar med det praktiska och det tar galet mycket tid, han är jätteduktig, han kör på dag och natt. Och jag sköter planeringen av flytten, har Caroline berättat för Hänt.

FOTO: TV4/INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN