Caroline Kejbert talar ut om dottern Mollys okända diagnos

Caroline Kejbert.

Tidigare i år fick Bonde söker fru-profilen Caroline Kejbert och Joacim Rickling deras andra barn.
Nu talar hon ut om dottern Mollys diagnos.
– Det känns inte som att jag sovit någonting, skriver Caroline.
Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmamma
0:20

Efter reklamen: Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmamma

(0:20)

Slå på ljud

Caroline Kejbert gjorde succé i Bonde söker fru 2017 när hon lyckades vinna den eftertraktade bonden Joacim Ricklings hjärta.

Och mycket har hänt sedan deras tv-framträdande. De har renoverat gården, fått en egen serie, Bondeparet på TV4, och fick två barn ihop, Wilda, som föddes 2019 och Molly som paret fick tidigare i år.

Nu berättar dock Caroline att dottern Mollys diagnos har orsakat sömnlösa nätter den senaste tiden.

Därför gifter sig inte Caroline och Joacim sig med varandra

Men trots de två barnen och den stora familjelyckan är inte Caroline och Joacim gifta med varandra. Tidigare i år träffade Hänt bondeparet och frågade Caroline om ett eventuellt äktenskap ligger i närheten.

När du har frågestunder känns det som att en återkommande fråga från följarna är när ni ska förlova er och gifta er?

– Ja, haha! Vi får springa bort och fråga honom här?, säger Caroline skrattandes och fortsätter:

– Nej men jag vet att vi båda känner lite såhär... Att barnen ska få bli lite äldre, man har någon liten vision om att de ska kunna gå med en i kyrkan och lite så. Sen så jag vet inte, vi pratar inte så himla mycket om det, men det kommer att ske.

Vidare förklarade Caroline att det har hänt så mycket i deras liv och att de sparar äktenskapet för att ha något stort att se fram emot senare i livet.

Sofia Wistams glädjebesked – bekräftar återföreningen med Johnnie och Mattias

Se klippet här!

Caroline Kejbert om dottern Mollys diagnos

Nyligen delade i Caroline en video på sin Instagram. Hon berättar att hon går en promenad för att försöka vakna till lite då hon inte har kunnat sova ordentligt.

Sedan berättar hon vad sömnbristen grundar sig i, nämligen att dottern Molly har en diagnos. Hon är allergisk mot havre och kan därför inte dricka välling.

– Molly är ju, det har jag inte berättat men, hon är allergisk mot havre. Därför kan vi inte ge henne välling, så jag försöker få i henne majsvälling som hon absolut inte vill ha, säger Caroline.

I stället får hon ersättning, men Caroline tror inte att det mättar dottern och att det är anledningen till att hon håller paret vakna om nätterna.

– Hon äter fortfarande ersättning och jag får för mig att hon inte blir riktigt mätt. Så hon håller mig och Jocke vakna på nätterna och den här natten var det svinjobbigt, säger hon i videon och fortsätter:

– Det känns inte som att jag har sovit någonting. Jag försöker jobba lite på kontoret, det går inte så bra.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN