Caroline Kejbert om förändrade relationen med Joacim

Caroline Kejbert och Joacim Rickling

Tre år har gått sedan Joacim Rickling fann sin Caroline Kejbert i Bonde söker fru. Under de intensiva åren har mycket förändrats, vilket är något som Caroline nu öppnar upp sig om.
– Helt annorlunda, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Under inspelningarna av TV4:s Bonde söker fru sommaren 2017 uppstod starka känslor mellan bonden Joacim Rickling, 28, och brevskrivaren Caroline Kejbert, 30. Programmet kom att bli starten till en lång kärleksresa. Idag lever Joacim och Caroline tillsammans på Tuna gård med dottern Wilda, 1.

Under namnet Bondeparet har de tillsammans haft en egen serie på TV4 play. Med samma namn driver de även ett Instagram-konto där följarna får ta del av deras liv efter tv-inspelningarna.

Oväntade beslutet för framtiden

Nyligen avslöjade paret sitt nya projekt. Caroline och Joacim ska tillsammans öppna en gårdsbutik där de kommer att sälja allt inom dammode. I butiken kommer besökarna även att kunna spana in Joacims jaktrum. Inte nog med den fysiska butiken så har paret även berättat att planen är att kunderna ska kunna handla deras varor online.

Bonde söker fru-paret har arbetat med planen för gårdsbutiken under en längre tid men de var tidigare rädda för att gå ut med nyheten, då de oroade sig för att inte kunna öppna på grund av den rådande pandemin. Men nu är nyheten ute och paret delar flitigt med sig av sin glädje kring projektet.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Caroline om stora förändringen

I lördags var det precis tre år sedan Joacim valde Caroline i slutvalet i Bonde söker fru, vilket gett Caroline en stor tankeställare. Hon menar att deras relation har förändrats en hel del sedan dess.

”Idag är det – exakt på dagen – tre år sedan det var slutval för Jockes del i Bonde söker fru 2017. Det firades med familjepicknick såklart!, skriver Caroline Kejbert i inlägger och fortsätter:

”Tänk att där i vetefältet hade vi ingen aning om att våra liv skulle se helt annorlunda ut bara tre år senare. Tanken ger mig fjärilar i magen”.

FOTO: TV4/Karin Törnblom/TT