LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Caroline Kejbert om att gifta sig med Joacim Rickling – då ringer bröllopsklockorna

01 jul, 2024 
Caroline Kejbert och Joacim Rickling är varken förlovade eller gifta – än så länge!
Nu har de fått smaka på bröllopslyckan och Caroline avslöjar när ett giftemål skulle kunna vara aktuellt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför splittras Caroline Kejbert och Joakim RicklingBrand logo
Därför splittras Caroline Kejbert och Joakim Rickling

Caroline Kejbert, 34, och Joacim Rickling, 32, fann varandra i Bonde söker fru 2017. Sedan dess har mycket hänt. Idag bor de tillsammans på gården med de två döttrarna Wilda, 5, och Molly, 2.

De har även gjort massa tillbyggnader och dessutom har Caroline öppnat upp sin butik Kejbert concept. Att öppna en gårdsbutik var en dröm som Caroline hade haft länge och tillsammans med Joacim blev den alltså verklighet. Men det har dock inte varit helt lätt.

Annons

– Jag öppnade ju min butik mitt under pandemin, då var det pandemilagen och vi fick bara ta in fyra tjejer i taget. Vi har haft så mycket prövningar sedan vi öppnade, först corona, sen kriget som påverkade räntorna och inflationen, har Caroline förklarat för Hänt.

Joacim och Carolines bröllopslycka: ”Fantastisk fest”

Sedan dess att Caroline och Joacim var med i Bonde söker fru har ju som sagt mycket hänt. Men något bröllop har det dock inte blivit ännu för parets del.

Men i helgen fick de en liten provsmak på hur det skulle kunna vara att gifta sig. De var nämligen på några vänners bröllop och enligt Joacim var det en fantastisk fest.

”TACK Gustav och Fia för en fantastisk fest i lördags.”, skriver han på Instagram och visar upp en bild från dansgolvet.

JOACIM RICKLING
FOTO: INSTAGRAM

Även Caroline har gjort en uppdatering, nämligen att hon fångade brudbuketten!

Annons

”Nu ni, ping Joacim Rickling”, skriver hon.

CAROLINE KEJBERT
FOTO: INSTAGRAM

Därför vill inte Caroline och Joacim gifta sig än

Om "nu ni" betyder bröllop för paret är fortfarande svårt att säga. Men Caroline har nyligen berättat för Hänt hur de ser på att gifta sig.

– Haha, den ständiga frågan. Vi har inte diskuterat det så mycket, alltså går han ner på knä svarar jag ju ja alla dagar i veckan. Men det har hänt så mycket i våra liv de senaste åren så vi känner kanske lite såhär att "man kan spara på någonting kul", säger Caroline till Hänt och fortsätter:

Annons

– Vi har checkat av barn, hus och sommarstuga.

Har ni pratat om att förlova er?

– Nej alltså båda är ju tvärsäkra på att vi vill det, men vi vill inte förlova oss och inte gifta oss på tio år. Från att vi förlovar oss vill vi liksom gifta oss kanske inom ett eller två år. För man vet ju också vad det innebär, det är ju mycket jobb att ha ett bröllop. Så vi försöker vara lite strategiska kanske, i våran planering, säger Caroline.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Hänt

Annons